- Bütçe
- 37000
Merhaba elimde bir laptop var bu fiyata satabilir miyim bütün ekipmanlarla yardım ederseniz sevinirim
Ederi en fazla 28 30 hiç mi piyasaya bakmadınMerhaba elimde bir laptop var bu fiyata satabilir miyim bütün ekipmanlarla yardım ederseniz sevinirim
Baktım en düşük laptop için olan ilan 31kEderi en fazla 28 30 hiç mi piyasaya bakmadın
Ee senin tuşlarda silik niye 37k versinlerBaktım en düşük laptop için olan ilan 31k
Bu arada silik tuşları monster ücretsiz gönderiyor sana, mail üzerinden ulaş sana istediğin tuşları gönderirler tek tek söküp takıyorsun çok basitEe senin tuşlarda silik niye 37k versinler
Şu şekildeEe senin tuşlarda silik niye 37k versinler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada silik tuşları monster ücretsiz gönderiyor sana, mail üzerinden ulaş sana istediğin tuşları gönderirler tek tek söküp takıyorsun çok basit
Şuan ki fiyatı güzel hocam daha düşürme bence ayrıca açıklamada ki pazarlık yazını kaldırmayı tavsiye ederim çok ölücü teklifler yapıyorlar açıklamaya pazarlık yapılır v.b yazınca.Merhaba elimde bir laptop var bu fiyata satabilir miyim bütün ekipmanlarla yardım ederseniz sevinirim
güncelledim şimdi teşekkür ederim burda bir bilgisayarcı bana 24k teklif etti sadece laptopta ona o fiyata versem mi ekipmanları sonradan tek tek satmam gerekecekŞuan ki fiyatı güzel hocam daha düşürme bence ayrıca açıklamada ki pazarlık yazını kaldırmayı tavsiye ederim çok ölücü teklifler yapıyorlar açıklamaya pazarlık yapılır v.b yazınca.
30k dan ilana koy 26 28 civarı satarsın ortalama onun dışında 3 yıl bekle yine satamazsınMerhaba elimde bir laptop var bu fiyata satabilir miyim bütün ekipmanlarla yardım ederseniz sevinirim
o zaman bilgisayarcıya veriyorum 24k ya alırım dedi sadece laptopu30k dan ilana koy 26 28 civarı satarsın ortalama onun dışında 3 yıl bekle yine satamazsın
Verme knk satarsın 27 28 e bekle biraz tuşları ve laptop altındaki etiketi çek monster a mail at sana dönüş yaparlar benim 4 5 kere soyuldu aynı tuşlar ücretsiz yeniledim boşa fiyat kırmasınlar tuş yüzünden hem alıcısı daha çok olur temiz pc nino zaman bilgisayarcıya veriyorum 24k ya alırım dedi sadece laptopu