Amazon İptal Edilen Siparişte Kullanılan Kuponun Tekrar Yansımaması

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
29
Amazonda bir ürün satın aldım ve bu ürünü iptal edince kullandığım kupon hesabıma tekrar tanımlanmadı. Normalde anında tanımlanıyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde politikamız böyle dedi. Saçma değil mi?

Güncelleme: Amazon mağdur etmedi, Amazon müşteri hizmetleri mağdur etti. Amazonun bazı çalışanları yaptığı iş hakkında zerre bilgisi yok. Amazon tarafından bir kaç saat sonra tanımlandı ama müşteri hizmetleri yanlış bilgi verdi.

Güncelleme: Amazon mağdur etmedi, Amazon müşteri hizmetleri mağdur etti. Amazonun bazı çalışanları yaptığı iş hakkında zerre bilgisi yok. Amazon tarafından bir kaç saat sonra tanımlandı ama müşteri hizmetleri yanlış bilgi verdi.
bazen oluyor teyit etmek için 2-3 farklı kişiye bağlanıyorum bazen bilgisizler gelebiliyor

bazen oluyor teyit etmek için 2-3 farklı kişiye bağlanıyorum bazen bilgisizler gelebiliyor
İki farkli kisiye baglandim ikiside ayni cevabi verdi. Daha oncede farkli konularda bir cok kez yanlis bilgilendirme yaptilar. Resmen amazon musteri hizmetleri magdur etti ama amazon magdur etmedi olayina döndü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,454
Üyeler
198,139
Son üye
Woxified
Geri