🔥İndirim Baseus Bass Bs1 Nc Anc Bluetooth Kulaklık 999 ₺

Bu kulaklık nasıl acaba kullanan, deneyen var mı ona göre eşime almayı düşünüyorum.

Bu kulaklık nasıl acaba kullanan, deneyen var mı ona göre eşime almayı düşünüyorum.
Bugün teslim aldım, dengeli ses karakteri var, boğuk ses yok. mikrofonu da konuşma için yeterli. Fiyatına göre iyi yani. Yakınlık sensörü de varmış kulaktan çıkardığında duruyor taktığında çalıyor.

Bugün teslim aldım, dengeli ses karakteri var, boğuk ses yok. mikrofonu da konuşma için yeterli. Fiyatına göre iyi yani. Yakınlık sensörü de varmış kulaktan çıkardığında duruyor taktığında çalıyor.
Aktif Gürültü Engelleyici özelliği nasıl?

Kablosuz kulakliklar bir tek bende mi bas agrisi yapiyor ? (orjinal air pods vs. de denedim/ kulandim yani kaliteyle alakasi yok)

R50i den geçilirmi sadece müzik dinlemek için

Anc iyi çalışıyor arkadan gelen rahatsız edici sesleri iyi kesiyor. Ses kalitesi güzel bassları iyi veriyor. Müzik dinlemek için bence ideal. Dikkatimi çeken tek problem semi-ear olduğu için dışarıya orta-yüksek seste biraz fazla ses veriyor gibi geldi. Toplu ortamda bir tık etrafa rahatsızlık verebilir. Mikrofonu sesli bir ortamda denemedim fakat sessiz bir ortamda gerçekten kaliteli buldum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,762
Üyeler
198,191
Son üye
Çağatay Ç.
Geri