Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
Apple MagSafe Şarj Aygıtı (2 m) - Fiyatı, Yorumları
MagSafe Şarj Aygıtı (2 m) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Apple ın kendi sitesinden alınBanada orjinal kablosu lazım ama bir türlü bulamıyorum trendyol,hb filan girdim 200 TL'ye kablo satıyolar orjinal diyegerçekten orj olanın linkini bulacak var mı
Ben de geçen gün aldım hocam trendyol hepsiburada vs gibi sitelerden teknosa vatan mediamarkt satıcılı olanlardan alabilirsiniz. Oralarda kupon kullanma şansınız da olur. Kendi sitelerinden alınca tek fiyat almak zorunda kalıyorsunuz.Banada orjinal kablosu lazım ama bir türlü bulamıyorum trendyol,hb filan girdim 200 TL'ye kablo satıyolar orjinal diyegerçekten orj olanın linkini bulacak var mı
Banada orjinal kablosu lazım ama bir türlü bulamıyorum trendyol,hb filan girdim 200 TL'ye kablo satıyolar orjinal diyegerçekten orj olanın linkini bulacak var mı
beatsinkini al, aynı zımbırtıBanada orjinal kablosu lazım ama bir türlü bulamıyorum trendyol,hb filan girdim 200 TL'ye kablo satıyolar orjinal diyegerçekten orj olanın linkini bulacak var mı