Huawei Ekosistem Dizmek Mantıklı mı

mehmetaga

80+
Reaksiyon skoru
91
Selamlar matebook 14 aldım ve çok beğendim e-ticaret ve sosyal medya ile ilgileniyorum. apple dizecektim ama macbook kullanmayı sevemedim.
telefon ip 15 pro max. huawei pura 80 ultra ile takaslamak mantıklı olur mu? bir de huawei tablet alıp 2. ekran olarak kullanmayı düşünüyorum.

Huawei'lerin sadece saatleri ve kulaklilari alınabilir durumda.

Hayır huawei yerine Xiaomi sistem dizebilirsin adamların monitörü bile var

Huawei ABD yaptırımı sonrası Alınmaz

Bende telefonu var google yok eziyet abi kullanmak ama kulaklığından çok memnunum. Ekosistem dizilecekse bence apple daha mantıklı olurdu.

Apple harici pek ekosistemlik bir durum kalmıyor.
Yani apple olmayacaksa karışık alırsın ama huawei yazılım ve çip yüzünden asla tercih edilmez.

Öğrenci tanıdık bulup Apple tablet + hediye AirPods çözmek daha mantıklı geldi. Elinde iPhone varken bence Apple'dan yürü.

Selamlar matebook 14 aldım ve çok beğendim e-ticaret ve sosyal medya ile ilgileniyorum. apple dizecektim ama macbook kullanmayı sevemedim.
telefon ip 15 pro max. huawei pura 80 ultra ile takaslamak mantıklı olur mu? bir de huawei tablet alıp 2. ekran olarak kullanmayı düşünüyorum.
Matebook kullanmayı seven birinin MacBook sevmemesi garip geldi, Matebook tamamen MacBook çakması bir cihaz zaten. Bunu kötü anlamda demiyorum güzel kopyalamışlar, Windows çalıştırması da bazıları için faydalı olabilir.

Sorun MacOS ile ilgili ise o normal olabilir herkese göre bir işletim sistemi değil MacOS.

Soruna gelirsek telefonu Huawei yapmanın hiçbir mantığı yok bence. Huawei laptopun ekosistem olarak çok kritik bir önemi yok telefonu değiştirsen pek bir şey kazanmazsın o açıdan.

Laptop huawei diye bütün eşyalarını huawei yapmak çokda mantıklı değil bence.anlık heves için bu riske girmezdim şahsen.

Babama saattini aldım gt 6 pro gerçekten söyledikleri kadar gidiyor şarj süresi
Bende de kulaklığı var freebuds pro 4 yanımda konuşan birinin sesini dahi karşı taraf duyamıyor mikrofon konusunda o kadar iyi

Geri