🔥İndirim Razer Sphex V3 Small Mousepad Hepsiburada Premium ile 189,05 ₺

MerdooS

80+
Reaksiyon skoru
93
1782356334700.webp

1782356278159.webp

Çok ufak, ama ihtiyaç için alınabilir 27x21cm

Hadi bu kadar küçük yaptınız neyse de 0,4 mm kalınlık nedir? Bu kadar az malzemeyi 500 küsür liralardan satıyorlarmış bir de 😂

Kağıt helva

Razer kadar balon firma yok ürünlerinin çoğu everest kalitesinde

bu üründen vardı bende normal kumaş değil bu değişik bir plastik ince plaka gibi bir şey ama kumaşa göre kayganlığı çok yüksek mouse ile rahat kayıyor yüzeyinde çok beğenmiştim ama altında masaya yapışan bir yüzey var bir kere koymanız lazım masaya yoksa tekrar çıkartıp koydukça altı tozlanıyor yapışkanlığı azalıyor fps vs oynayanlara öneririm

Dpi yoksekse alınabilir de, benim senaryomda olan biri için sıkıntı ( 800dpi, sens 0.5 )

gidin klassenin felan mousepadlerinden alın

Oyun içini geçtim ofis için bile alınmaz. Yakın fiyata Claws'ın mousepadi var. Gündelik işler ve ofiste gayet yeterli. Hatta hikayeli oyunlarda da yeterli olur. Rekabetçi oyunlar için önermem.

Rekabetçi oyunlar için bütçeyi biraz yükseltip, şu an test ettiğim Rampage Blitz öneririm. Hatta bunun small'ı bile alınabilir küçük lazımsa.

Oyun içini geçtim ofis için bile alınmaz. Yakın fiyata Claws'ın mousepadi var. Gündelik işler ve ofiste gayet yeterli. Başta biraz balon poşeti gibi kokuyor. Ama eski çakma Razer mousepadler gibi sürekli kokan zararlı plastikten yapılma değil. KlasseGear'lar falan el atmasa, hep küçük, leş gibi kokan çakma Razer Goliathus'lara maruz kalacaktık. Burada da bir pazar payı oluşturmaları, Çin'den daha kaliteli ürünler getirmelerini sağladı.
şunun bi tık büyügü çok güzel aktif olarak kullanıyorum

Oyun içini geçtim ofis için bile alınmaz. Yakın fiyata Claws'ın mousepadi var. Gündelik işler ve ofiste gayet yeterli. Hatta hikayeli oyunlarda da yeterli olur. Rekabetçi oyunlar için önermem.

Rekabetçi oyunlar için bütçeyi biraz yükseltip, şu an test ettiğim Rampage Blitz öneririm. Hatta bunun small'ı bile alınabilir küçük lazımsa.
bu önerdiğin mouse ile ilandaki mouse bir değil ama aynı kefeye koyamazsın

Geri