❌İndirim Bitti! 2.504 TL-Mercusys Halo Wifi 7 Router Mesh 2'li

Hocam İnternet 1000mbps. Kablolu bağlantıda hiçbir sorun yok ama özellikle meta quest Vs kullanırken pc'yi yansıttığımda çok takılma oluyor. Balkonda vs de çekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ev 55 metre kare 2 taneye gerek olmaz diye düşündüm
Şöyle diyim bu fiyata modem yada router alabilirsiniz. Fakat en iyisini de alsanız diğer odalarda max 200 civarı hız alırsınız uzaklaştıkça kör noktalarda bu hız 50 lere kadar düşer m2 önemli fakat duvar kalınlığı ve lazım olan bölgeye sinyalin ulaşırken geçtiği her yer bunu etkiliyor.

Eğer modemin kablolu halinde sıkıntı yoksa bunu alıp kurun wifi 6 anca bu fiyatlara bulunurken wifi7 ileriye dönük yatırım olur ve meta quest için daha iyi bir çözüm olamaz.

Bu sistem büyük evler için iyi şu an kaldığım ev 3+1 modem ortada wifi çekiminden memnun değildiğim kapattım(balkonda çekmiyor) mercusys me50g yi kablo ile modeme bağlayıp access point modda kullanıyorum evin her yerinde çekiyor yada menzil arttırıcı olarak kullanırsınız ama benim gibi bir durumda konudaki ürün gereksiz masraf olur orta halli bir menzil arttırıcı alıp geçin .

Fiber kullanan arkadaşlar, ucuz yollu mesh sistem için 2 adet router a guzel fiyat bence
Görsem 2 tane çekerdim şuna indirim bekliyorum aylardır…

konuyu uzatmayalım bu fiyata bundan iyi mesh router yok gözünüz kapalı alın , mercuyuslar bu aralar çok indirime giriyor fark eden oldu mu ?

Mesh ile alt kattaki interneti yukarı kata menzil genişletici olarak kullanılabilir mi yoksa illa router mı lazım?

Mesh ile alt kattaki interneti yukarı kata menzil genişletici olarak kullanılabilir mi yoksa illa router mı lazım?
2 li veya 3 lü alacağın bu sistemlerden bir tanesi zaten ana router olarak görev yapar Diğerini ise evin başka bir bölümüne kablolu yada kablosuz olarak mesh olarak kurabilirsiniz. Tabi ana router den mesh kuracağın diğer router a kablo ile bağlamak daha sağlıklı olur.
Örneğin 1000 mbit internetin var. Mesh yapacağın router ı kablosuz olarak kurarsan, kurduğun yerden ana router dan ne kadar hız alabilirse onu dağıtır.
Ama kablolu mesh yaparsan 1000 olarak dağıtır.

320MHz diyo 320mhz routerlar cok pahalı değil mi nasıl oluyor?

Sırf şu mhz dedikodularından dolayı wifi5 üstü kullanmaktan imtina ediyorum hala. Accık yavaş oluversin:)

Geri