5070 7800x3d Sistem 85k

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
90000
Arkadaşlar araştırmak ve beklemek için çok zamanım yok sizce değer mi alınır mı tavsiyeleriniz neler

Ekler

• IMG_7703.webp
    IMG_7703.webp
    114.5 KB · Hit: 64
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar araştırmak ve beklemek için çok zamanım yok sizce değer mi alınır mı tavsiyeleriniz neler
alınmaz pahalı ve kötü parçalar da var
yarın gaming gecesi var onu bekle
frisby sıvı soğutma,anakart kasa kötü

alınmaz pahalı ve kötü parçalar da var
yarın gaming gecesi var onu bekle
frisby sıvı soğutma,anakart kasa kötü
Hocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve ekran kartına 80k aşağısı gelmiyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve ekran kartına 80k aşağısı gelmiyo
yarın akşam incehesapta akşam 10da gaming gecesi var her türlü bunun muadili daha ucuz olacak

Kral tamamda 85k verilmez buna gaming gecesine bak bi olmadı bulursun illa oem ve oyun içinae 9070xt daha iyi olur

acil almanız gerekiyorsa şimdi aşağıdaki sistemi incehesap motorundan oluşturdum, daha mantıklı ama yine de pahalı bir sistem oldu, incehesap bu akşam 10da gaming gecesinde illa ki daha uygun sistemler paylaşacaktır.

1782393139729.webp

Benim için olay 70kya bu alınırdan çok bu paraya ne alınacağı çünkü bundan parça olarak düşürmek istemem ki enayiliğimden aceleye geldi forumu açmadan 1 saat önce falan aldım zaten bir dostumun kartından taksit ile aldım eğer ki değecek bir fark varsa zaten iptal ederim fakat arkadaşımın kartından aldığım için uğraştırıcak beni hem iadesi hem tekrar almak falan ayrıca erkan kartı nvdiadan şaşmak istemiyorum 9070xt nin performansının daha iyi olduğunun farkındaydım da fanboyluğuma verin 2,3milyar düşmek için uğraştırmak istemem kimseyi

Vatan'daki Rtx 5070 sistemi al. Fanboyluğun son leveli herhalde bu; Nvidia görünce fiyatı parçaları es geçip direkt sipariş etmek.

Vatan'daki Rtx 5070 sistemi al. Fanboyluğun son leveli herhalde bu; Nvidia görünce fiyatı parçaları es geçip direkt sipariş etmek.
Dostum arkadaşım şehir dışında yaşıyor sabah beraberdik gitmeden hallediyim derken aceleye geldi senin bi önerin var mı?

Ekran kartı Rtx 5070 Ti yapılabilir. Anakartı B veya Z serisi yaparsam M2 SSD slot sayısı B'de 2'ye, Z'de 4'e çıkıyor. Ayrıca Kasa&Psu'yu +480TL ile 850w yapabilirsin.

Geri