Hayrettin Pasa
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
alınmaz pahalı ve kötü parçalar da varArkadaşlar araştırmak ve beklemek için çok zamanım yok sizce değer mi alınır mı tavsiyeleriniz neler
Hocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve ekran kartına 80k aşağısı gelmiyoalınmaz pahalı ve kötü parçalar da var
yarın gaming gecesi var onu bekle
frisby sıvı soğutma,anakart kasa kötü
yarın akşam incehesapta akşam 10da gaming gecesi var her türlü bunun muadili daha ucuz olacakHocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve ekran kartına 80k aşağısı gelmiyo
Kral tamamda 85k verilmez buna gaming gecesine bak bi olmadı bulursun illa oem ve oyun içinae 9070xt daha iyi olurHocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve ekran kartına 80k aşağısı gelmiyo
acil almanız gerekiyorsa şimdi aşağıdaki sistemi incehesap motorundan oluşturdum, daha mantıklı ama yine de pahalı bir sistem oldu, incehesap bu akşam 10da gaming gecesinde illa ki daha uygun sistemler paylaşacaktır.Arkadaşlar araştırmak ve beklemek için çok zamanım yok sizce değer mi alınır mı tavsiyeleriniz neler
Dostum arkadaşım şehir dışında yaşıyor sabah beraberdik gitmeden hallediyim derken aceleye geldi senin bi önerin var mı?Vatan'daki Rtx 5070 sistemi al. Fanboyluğun son leveli herhalde bu; Nvidia görünce fiyatı parçaları es geçip direkt sipariş etmek.
Dostum arkadaşım şehir dışında yaşıyor sabah beraberdik gitmeden hallediyim derken aceleye geldi senin bi önerin var mı?
Yazdıklarımı tekrar okumanı öneririm fiyatı düşürcem diye parça düşürmek istemiyorumINTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com