Günlük traş oluyorum bic e geçtim blue3 den çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederim.hangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
BIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
kullanıyorum bayağı başarılıhangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
BIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Muhtemelen daha iyi evetsenin aldığın 3 bıçaklı o zaman benim attığım 5 bıçaklı konudakinden daha iyidir herhalde
Bende çektim
neden 300 tl aldın ben 200 e aldım
349₺ ye geldi çektim hemenhangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik