Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,559
Valla aynı fikirdeyiz. 360 sıvı soğutma alırım yada daha uyguna hava soğutma alır geçerim bu fiyata almazdım.cücük kadar ekran var diye kuletipine şu parayı vermem.
Valla aynı fikirdeyiz. 360 sıvı soğutma alırım yada daha uyguna hava soğutma alır geçerim bu fiyata almazdım.cücük kadar ekran var diye kuletipine şu parayı vermem.
hocam senın egzoz fan içeri hava alıyor gibi ama ? reverse mi yoksa ?2.8 inç büyük hocam ya, örnek görsellerde belli olmuyor ama bendeki 2.7 inç kraken elite AIO'dan sonra söyleyebilirim ki; çok büyük aslında.
Olay kozmetik. Bu fiyata daha iyi hava soğutma alınır. Ama bu da kötü bir hava soğutma değil.
Egzos değil hocam, GPU yok sistemde. Önde de fan yok. GPU için indirim bekliyorum, kasa fanlarını da yeni sipariş ettim. Tek fan o kasada. O yüzden şimdilik içeri hava üflettiriyorum. Radyatör egzos görevi görüyor zaten.hocam senın egzoz fan içeri hava alıyor gibi ama ? reverse mi yoksa ?
hee anladim hocam. yaptığın mantıklı bu arada merak ettim gpu olarak ne düşünüyorsun ve işlemci ne birde kasa fanların ne kusura bakma çok sordumEgzos değil hocam, GPU yok sistemde. Önde de fan yok. GPU için indirim bekliyorum, kasa fanlarını da yeni sipariş ettim. Tek fan o kasada. O yüzden şimdilik içeri hava üflettiriyorum. Radyatör egzos görevi görüyor zaten.
Estağfurullah, GPU olarak 2. elden bir 6800 XT ya da ucuza bulursam 6900XT çözeceğim hocam 13-14 bandında. Fazlasına ihtiyacım yok, FSR 4 de alacaklar. Ha olur da sıcak fırsatlara 9060XT 16G düşer ucuza, alır geçerim. 1440P oynayan biriyim, bana yetiyıor. Kasa fanı olarak da 6 tane Asia Horse Nyota 12cm fan sipariş ettim. 4 tanesi normal (3'ü öne intake, birisi arkaya egzos), 2 tanesi reverse (GPU altına, intake). Radyatör için ne fan alsam bilmiyorum. Onları da ARGB bir fanla değiştireceğim Asia Horse Nyota'nın statik basıncı az gelir diye düşünüyorum radyatör için.hee anladim hocam. yaptığın mantıklı bu arada merak ettim gpu olarak ne düşünüyorsun ve işlemci ne birde kasa fanların ne kusura bakma çok sordumama attığın resime bakınca sistemin merak uyandırdı bende
çok mantıklı her kararın hocam sana saygı duyuyorumEstağfurullah, GPU olarak 2. elden bir 6800 XT ya da ucuza bulursam 6900XT çözeceğim hocam 13-14 bandında. Fazlasına ihtiyacım yok, FSR 4 de alacaklar. Ha olur da sıcak fırsatlara 9060XT 16G düşer ucuza, alır geçerim. 1440P oynayan biriyim, bana yetiyıor. Kasa fanı olarak da 6 tane Asia Horse Nyota 12cm fan sipariş ettim. 4 tanesi normal (3'ü öne intake, birisi arkaya egzos), 2 tanesi reverse (GPU altına, intake). Radyatör için ne fan alsam bilmiyorum. Onları da ARGB bir fanla değiştireceğim Asia Horse Nyota'nın statik basıncı az gelir diye düşünüyorum radyatör için.
Ekleme: CPU Intel Core 7 Ultra 265K