Bilgisayar İçin Akım Korumalı Priz Şart mı?

Reaksiyon skoru
4
Yaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.

Yaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
yıldırım sesi ve ışığının arasındaki fark 6-8 saniyenin altına düştüğü an bilgisayarı fişten çekersen bence gerek yok

Al bi tane çok pahalı değil 650₺ e aldım geçen ay

yıldırım sesi ve ışığının arasındaki fark 6-8 saniyenin altına düştüğü an bilgisayarı fişten çekersen bence gerek yok
Sistemi gece açık bırakırım veya çok dikkat etmem büyük ihtimal eğer yıldırım zarar verecekse almam gerek gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link?

900 joule bir şey olduğunda korur mu ben pek emin olamadım

Sistemi gece açık bırakırım veya çok dikkat etmem büyük ihtimal eğer yıldırım zarar verecekse almam gerek gibi.

Link?
yerinde olsam 1800-2000 joule olanlardan alırdım setup pahalıysa
schneider tunçmatik güzel markalar

Onbinler verilen sistemlere bi zahmet 700 800 verilmesi evet, ŞART.
Uygun güzel bir tanesini çekin gitsin.

n11'den Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Kendim aktif olarak 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Şu ana dek bir sorun yaşatmadı. Sisteminiz 1000W üzeri ve aynı ürüne fazlasıyla güç tüketen cihazlar takmayacaksanız işinizi görecektir.

kendimde kullanıyorum güzel priz
bu tsk6136 modelinin usbli hali galiba
1782412691423.webp

gemininin joule değeri hakkındaki bilgisi böyleymiş, bütçenize göre tercih edebilirsiniz

Son düzenleme:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,047
Üyeler
198,684
Son üye
descartess

Geri