Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

Msi Gaming x slim 4070 super Ryzen 5 7500f corsair vangence 16x2 1tb ssd 850w psu Msi mag b650 thermalright kule tipi soğutma Asus 165hz monitör var. İşlemcim gta 6 için biraz zayıf kalıyor onu ryzen 7 9800x3d ya da 9 9950x3d yapabilirim
İşte ne iyi işlemciyi hadi en kötü ihtimalle 20-30 bin verirsin

Hocam yalnız araba ile uçak fiyatları arasındaki farkla ps5 slim ile masaüstü Fiyatı birmi birisinin arasında milyonlarca fark var ötekinin arasında 5090 lı bir sistem toplasan bile 200-300 bin fark olur
Hocam uçuk örnek veriyorum takılmayın bu kadar gönlünüz hoş olacaksa karşılaştırmayı offroadla normal araba üzerinden yapalım dağa cıkabilir mi normal araba offroad gibi. Konsollar tek oldukları için oyunların optimizasyonları inanılmaz derecede iyi oluyor buna baglı olarak ömürleri çok daha uzun oluyor

İngilizcem iyi ondan yana problem yok performans açısından sorun olmazsa slim alıcam
yani konsolda zaten oyunların grafiklerini düşürüyolar bilgisayara göre birde üstüne ucuz modeline yönlenirsen konsolda keyfini tam anlamıyla çıkartamazsın bence, ben olsam biraz daha ekler pro versiyonuna yönelirim

yani konsolda zaten oyunların grafiklerini düşürüyolar bilgisayara göre birde üstüne ucuz modeline yönlenirsen konsolda keyfini tam anlamıyla çıkartamazsın bence, ben olsam biraz daha ekler pro versiyonuna yönelirim
online ı ne zaman cıkcak bu oyunun

online ı ne zaman cıkcak bu oyunun
hiç bilgim yok klasik rockstar alışkanlığı sağolsun konsollarda düşük grafikli sunup sonradan bilgisayara çıkartacağı için takip etmeyi bıraktım

Hocam uçuk örnek veriyorum takılmayın bu kadar gönlünüz hoş olacaksa karşılaştırmayı offroadla normal araba üzerinden yapalım dağa cıkabilir mi normal araba offroad gibi. Konsollar tek oldukları için oyunların optimizasyonları inanılmaz derecede iyi oluyor buna baglı olarak ömürleri çok daha uzun oluyor
Konsol oyunlarını korsan oynananılmıyor birde PlayStation Zengin işidir bence

Alınır performans modunda akıcı 60fps oynanır.Performans modu diyince insanlar kötü grafik felan zannediyor sanırım ama hiç öyle değil.Ortalama 4k 60 hz bi TV varsa bal gibide oynarsın

Kaldı tabii ki
Kendi bileceginiz is bu dönemde internetli içeriklere erişemedikten sonra oyunlsrın pek bi esprisi yok. Hadi oynadı offline ı online ı nasıl oynayacak bu adam? Ayrıca ps 5 slim 20 30k 9070xt dedigin pc 70k

Kendi bileceginiz is bu dönemde internetli içeriklere erişemedikten sonra oyunlsrın pek bi esprisi yok. Hadi oynadı offline ı online ı nasıl oynayacak bu adam? Ayrıca ps 5 slim 20 30k 9070xt dedigin pc 70k
Dediğim gibi ps5 slim de sadece oyun oynayabiliyorsun Photoshop render v.b işler için kullanamıyorsun bana çok amaçlı bir şey lazım ben olsam PlayStation almam Zengin işidir bana göre ayrıca geçen 9070 XT li sistem indirime girdi ayrıca pcyi sarı siteden falan toplayıp daha ucuza dizebiliyorsun

Gta 6 için Ps5 Slim yeterli olur mu sizce? Pro çok pahalı slim alacağım ama oyun gta 6 olunca şüphelerim var sizce nasıl olur?
Yeterli olur oyun O modele geliştiriliyor zaten, benim param var en iyi görüntüyü istiyorum diyenler Pro alır bütçe azsa gereksiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konsol oyunlarını korsan oynananılmıyor
Oynatılıyor bu arada ama çoğunluğun tercih ettiği şeyler değil. İnsanlar konsolu rahatlığı için alıyor zaten.

Yeterli olur oyun O modele geliştiriliyor zaten, benim param var en iyi görüntüyü istiyorum diyenler Pro alır bütçe azsa gereksiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oynatılıyor bu arada ama çoğunluğun tercih ettiği şeyler değil. İnsanlar konsolu rahatlığı için alıyor zaten.
Hiç konsolum olmadığından rahatlığı konusuna bir şey diyemem

Geri