- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı satıcılar fiyatı ucuza çekiyor. Alımlar oluyor. Sonra en çok satan listesine giriyor. İptal etmede Amazon cezai işlem çok uygulamıyor sanırımfiyatı 23k yapıcakken nasıl 7k yapıyorlar acaba
Bazı satıcılar fiyatı ucuza çekiyor. Alımlar oluyor. Sonra en çok satan listesine giriyor. İptal etmede Amazon cezai işlem çok uygulamıyor sanırımfiyatı 23k yapıcakken nasıl 7k yapıyorlar acaba
Hayır direk iptal et. Neden fake kargo kodu oluşturuyorsun. Hata yapan Satıcı bideSatıcı Amazon olmadığı için ben bu SSD pass gectim. Gelmiyor iptal oluyor paran da haftalar sonra anca geliyor
son zamanlarda popüler oldu maalesef fake kargo kodu giriyor öyle kalıyor ürünü teslim etmiyor kargoya.Hayır direk iptal et. Neden fake kargo kodu oluşturuyorsun. Hata yapan Satıcı bide![]()
Kioxia var hala bekliyor. İşin komik kısmı Müşteri temsilci bile bir şey yapamıyor. 3 senedir düzeltemediler.son zamanlarda popüler oldu maalesef fake kargo kodu giriyor öyle kalıyor ürünü teslim etmiyor kargoya.
parayı bile 1/2 haftada zor alıyorsun hocam.
bu bildirim nasıl geliyor hocam bi öğretebilir misinDışarıdan yeni geldim, konudan 3 dakika önce bildirim gelmiş ama yetişemedik. Ama farklı satıcı zaten yollamazdı
Alabilseydim ve yollasaydı ssd işini bitirecektim.
Alıntıyı görüntüle
Oh belessatıcı başkaydı gondermez zaten
Alıntıyı görüntüle