Yardım Steam Yaz İndirimleri Yardım

ReelJoker

80+
Reaksiyon skoru
126
Selamlar millet,

Eşimle beraber co-op veya çevrimiçi oynayabileceğimiz oyunlar arıyorum çok kısıtlı seçeneklerde kalıyorum tavsiyelerinizi beklemekteyim şimdiden teşekkürler.

It takes two - a way out - split fiction bunlar tam istediğin oyunlar oynadınız mı bilmiyorum.
Hepsini eşime gösterdimde beğenmedi sıkıcı diyip :D Forza 5 oynuyoruz şuan için çok hoşuna gidiyor ben yokken tek oynadığını bile gördüm pc'ye yeni yeni alışıyor yarış ve aksiyon oyunlarını daha çok seviyor. Hikayeli aksiyon oyunları bizim için daha iyi olur çünkü yeni başladığı için oyun oynamaya aim doğal olarak yok ve birilerini vuramayınca sinir oluyor oynamak istemiyor(BF6 oynatıp denedim :D) o yüzden hikayeli oynayabileceğimiz oyunlar daha keyif verir diye düşünüyorum.

Hepsini eşime gösterdimde beğenmedi sıkıcı diyip :D Forza 5 oynuyoruz şuan için çok hoşuna gidiyor ben yokken tek oynadığını bile gördüm pc'ye yeni yeni alışıyor yarış ve aksiyon oyunlarını daha çok seviyor. Hikayeli aksiyon oyunları bizim için daha iyi olur çünkü yeni başladığı için oyun oynamaya aim doğal olarak yok ve birilerini vuramayınca sinir oluyor oynamak istemiyor(BF6 oynatıp denedim :D) o yüzden hikayeli oynayabileceğimiz oyunlar daha keyif verir diye düşünüyorum.
A way out aslında hem aksiyon barındırıyor hem iki kişi ister aynı pc üzerinden ayrılmış ekran ister iki ayrı pc üzerinden oynanıyor güzel oyun.

Raft.

Geri