❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

düz 217 alacaktım ısrarla 4 haftadır getirmiyorlar. 4.5k ya düşmüştü o bununla arasında 1.5k edecek fark var mı? eğer yoksa onu bekleyeceğim
Kasa dev gibi. 217 ile kıyaslama bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasayı alıp üste arctic 420mm takmayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum. Boy olarak sıfıra sıfır takılıyor. Egzoz fanina ve ön fan braketine yapışıyor. Ayrıca üst kisimda yeteri kadar mesafe kalmadığı için Ramler de radyatör fanlarının altında kaliyor :)
iyi yanından bakalım, ramlerde soğuyor :) ön fan braketine gelmesinde sıkıntı yok. egzoz fanla dip dibe girmesi biraz rahatsız edici.

fark şu bu kasa daha ağır 420mm sıvı soğutma için yapilmiş versiyonu tank gibi 360mm kullanacaksan 217 daha güzel
fark sadece buysa 1.5k ya değmez gibi hocam benim için. kule tipi kullanıyorum zaten şu an belki ileride sıvı soğutmaya geçersem 360mm yeterli olur çok ses sevmiyorum

Bu kasanın içinde 4 adet 4tb HDD ile kullanıyorum. 420 değil 360 aio tercih ettim ben sıkışık oluyor yoksa ama tamamen oyun odaklı asenkron OC veya 14900K gibi yanan işlemcilerle 420mm yağ gibi akar. En baba hava soğutma gpu vs bana mısın demez.

Önden 3x140
Arkada 1x140
Top LianLi Galahad SL 360 (3x120)
Alt 3x120

Toplam 10 adet fanla çalışıyor.

Hepsi arctic p12 pwm

Lian'Li kelepir alıp fanlarını satıp baya uyguna getirmiştim, benim kasa prof. sinema setup'ın da durduğundan ötürü ışık çıkmaması lazım masanın sağ alt kısmında duruyor. 16tb hdd de zaten bluray arşivi :)

Demem o ki akvaryum istemeyen ve beyaz olsun isteyenler kaçırmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,675
Üyeler
199,011
Son üye
Nothing39

Geri