İlginç Yeşil Ekran Sorunu

Evet ramdendir o zaman, zaten ya curve optimizerdı ya da ram oc si. Expo aç takıl hiç gerek yok kılı kırk yarmaya öyle büyük performans değişiklikleri olmaz 30 ile 32cl arasında, voltajları değerleri vs default'a çek expo aç tamamdır
hocam dümdüz bios sıfırladım bende expo 1 açtım 6400mhz cl32 olarak ayarladı tabi alt değerler yüksek. sonra kendi co mu ayarladım bu şekil değilmi. Eldeki malla tam performans alayım dedim ama sürekli sorun yaşama ihtimali benideli eder ben teknoloji ilgilisi değilim. Sürekli oynayamam

tamamen geri aldım galiba olmuyor komple bios sıfırladım. ram ayarları dahil olmuyor sanırım artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamen geri aldım galiba olmuyor komple bios sıfırladım. ram ayarları dahil olmuyor sanırım artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ram için expo 1 expo 2 4 tane expo var onları açayım o zaman. Ben anlamadımki 50mb dosya indirirken sorun oluyor
İşlemci macunu pump out yapmış olabilir. Arctic mx7 ya da mx6 kullan.
Macunu X şeklinde sür köşeden köşeye ama tam köşeye yapışma
Mx4 vadesini doldurdu.

Ram üzerindeki etiketin fotosunu çek.
Anakart biosunu bir eski sürüme al.
Expo açarken etiketteki hızı göstereni seç. Sonra o hızı bir kademe Manuel düşür.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,898
Üyeler
199,242
Son üye
Durawin

Geri