❌İndirim Bitti! Gigabyte G27u 4k/Fullhd Monitör 12.799tl

Amazon'da bir süredir bu fiyatlardaydı, mesaj sayım yetmediğinden konusunu açamamıştım. Ben kendime aldım bundan ama henüz kutusunu açmadım. Bu monitörün incelemesi yok ancak bilgi edinmek isteyen Gigabyte M27UP adlı modelin incelemelerine bakabilir, hem yerli hem yabancı incelemeleri var. M27UP modelden farkı sadece USB portlarının olmaması (dolayısıyla KVM yok), hoparlör olmaması. Geri kalan her şey aynı görünüyor kağıt üzerinde. Benim ekstra porta ihtiyacım olmadığı için 15 bine M27UP alacağıma bunu alırım dedim ve bu modeli tercih ettim. İlla USB port ihtiyaç olan USB HUB falan alabilir her türlü daha uyguna gelir.

Bir de bunun abisi var G27UP ve o da 14 bin lira Amazon'da. Farkı; 1 adet Type-C portu olması ve maks parlaklığın 350 yerine 400 nit olması.

Bonus karta 9 taksit ve 500tl + 175tl bonus kampanyaları var
4k da 160hz
Full Hd de 320hz olarak kullanılıyor
Kaplan paylaşmış
Alıntıyı görüntüle
hocam şu monitör aradaki fiyat farkını hakedermi yoksa bunu alayimmi

Bu kadar çıkabiliyorsanız oled monitörlere bakmanız daha iyi olur yaz indirimleri başlıyor yavaş yavaş ama bütçeniz kısıtlıysa konudakini alabilirsiniz beğenmezseniz satıcı Amazon olduğu için iadede sorun yaşamazsınız

Bu kadar çıkabiliyorsanız oled monitörlere bakmanız daha iyi olur yaz indirimleri başlıyor yavaş yavaş ama bütçeniz kısıtlıysa konudakini alabilirsiniz beğenmezseniz satıcı Amazon olduğu için iadede sorun yaşamazsınız
yanma probleminden korktuğum için yanasamiyorum ona hocam öneriniz varmıdır

27'' de 4k az geliyo diyolar deneyimi var mi 24 için 1080 27 için 2k 32 için 4k diyolar sizce?
Eğer ekran kartınız kaldıracaksa tek monitör ile tüm kullanım senaryolarını halledebileceğiniz modeller bu tarz dual modeller.

Piksel yoğunluğu çok yüksek, haliyle Windows'u %150 ölçekleme ile kullandığınızda hem bol bol alan kalıyor hem de çok keskin bir metin performansı elde ediyorsunuz. Oyunlar konusunda, 27" 4K çok keskin ve net bir görüntü kalitesi sağlıyor. Dual monitörler ilk çıktığında dual olaylarında sorun çıkabiliyordu ama güncel modellerde, monitör içerisine iki farklı mod için iki farklı scaler board kullanarak son derece sorunsuz hale getirdiler.

Bence bu fiyata alınabilecek çok güzel bir model olmuş. Oled sevdası yoksa alıp mutlu mesut kullanılır.

Bende kouri var 4k fhd dual Mode 2k da oledim var sadece oyun oynarken oled kullanıyorum oynadığım mmo var onuda 4k da oynuyorum çok fazla ekranda statik öğeolduğu için oled de kullanmıyorum dual Mode monitörler baya iyi bence çift monitör alamıyorsanız tek monitör oled almayın bence

Bunu almayı düşünüyordum. 4060ti 16gb ve ryzen 5 5600 kullanıyorum. Gigabyte daha mantıklı mı olur ?

Bende kouri var 4k fhd dual Mode 2k da oledim var sadece oyun oynarken oled kullanıyorum oynadığım mmo var onuda 4k da oynuyorum çok fazla ekranda statik öğeolduğu için oled de kullanmıyorum dual Mode monitörler baya iyi bence çift monitör alamıyorsanız tek monitör oled almayın bence
Bende 7800x3d ve rtx5070 var destekler mi yoksa 2k da kalmak daha mı iyi olur

Bende 7800x3d ve rtx5070 var destekler mi yoksa 2k da kalmak daha mı iyi olur
Bazı oyunlarda 4k kol çıkarabilir ama çift modu var 1080p oynarsınız masaüstü 4k olmalı hocam keskinlik farkı inanılmaz

Amazon'da bir süredir bu fiyatlardaydı, mesaj sayım yetmediğinden konusunu açamamıştım. Ben kendime aldım bundan ama henüz kutusunu açmadım. Bu monitörün incelemesi yok ancak bilgi edinmek isteyen Gigabyte M27UP adlı modelin incelemelerine bakabilir, hem yerli hem yabancı incelemeleri var. M27UP modelden farkı sadece USB portlarının olmaması (dolayısıyla KVM yok), hoparlör olmaması. Geri kalan her şey aynı görünüyor kağıt üzerinde. Benim ekstra porta ihtiyacım olmadığı için 15 bine M27UP alacağıma bunu alırım dedim ve bu modeli tercih ettim. İlla USB port ihtiyaç olan USB HUB falan alabilir her türlü daha uyguna gelir.

Bir de bunun abisi var G27UP ve o da 14 bin lira Amazon'da. Farkı; 1 adet Type-C portu olması ve maks parlaklığın 350 yerine 400 nit olması.
hocam monitörü deneme şansın oldu mu fiyatı hala aynı bende almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri