Katılıyorumvalla bütçeyi 50kya çıkarınca bile yok onu alma şunu al şunu al muhabbeti oluyor paran varsa alıcaksın devam ediceksin.
Bende G6 360Hz Oled kullanıyorum, yazılarda öyle rahatsızlık hissetmedim, fakat ips gibi de değil. Cs 1080 daha mantıklı tabii, 2k da arada hikayeli oyun oynuyorsan tercih edebilirsin.G6 G60SF ile arasında kalıyorum neredeyse sadece CS oynuyorum. Ondan dolayı 500hz tatmak istiyorum. FPS dert etmiyorum, imkanım var. İş için ips 27' 2k ekranım da var. Bununla sadece oyun arada da sahibinden, youtube vs gezerim. Ne önerirsiniz G6 ile yazılar falan o kadar rahatsız edici olur mu?
Burada bence önemli olan mat mi istiyorsun yoksa glossy mi olmalı.G6 G60SF ile arasında kalıyorum neredeyse sadece CS oynuyorum. Ondan dolayı 500hz tatmak istiyorum. FPS dert etmiyorum, imkanım var. İş için ips 27' 2k ekranım da var. Bununla sadece oyun arada da sahibinden, youtube vs gezerim. Ne önerirsiniz G6 ile yazılar falan o kadar rahatsız edici olur mu?
Hocam sence hangisiBurada bence önemli olan mat mi istiyorsun yoksa glossy mi olmalı.
İkisi de 4. Nesildi galiba.Hocam sence hangisi
GIGABYTE MO32U2 31,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE MO32U2 31,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu![]()
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27U2 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
İnan bilmiyorum fark etmez diyebilirim. Odamda güzel perdem var istediğim ışığı tamamen kesebiliyorumBurada bence önemli olan mat mi istiyorsun yoksa glossy mi olmalı.
Yok hocam 32 olan 3.nesilİkisi de 4. Nesildi galiba.
Boyut farkı var sadece galiba.
Işık sorunun yoksa bence glosy al, daha parlak daha canlı renkler görürsünİnan bilmiyorum fark etmez diyebilirim. Odamda güzel perdem var istediğim ışığı tamamen kesebiliyorum
qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.
bu modelin çıkışlarının bant genişliği 4k 240hz 8bit için bile yetersiz, kaldıki bu panel native 10bit.
peki nasıl 4k 240hz gösteriyor derseniz DSC ile. buda görüntü sıkıştırması demek. görüntü kalitesinde kayba, alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.
4k 240hz 10bit native desteklemesi için monitorun DP 2.1 uhbr20 desteklemesi gerekiyor.
zaten bu modelin ucuza satılmasının nedenlerinden biride bu.
almadan bilginiz olsun.
Arkadaşımda 2k tandem woled var. Onda bile yazılar dikkatimi çekmişti. Rica etsem senin monitörde örneğin sahibindende açık bir yazıyı yakından çekip atabilir misin?Yok hocam 32 olan 3.nesil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Işık sorunun yoksa bence glosy al, daha parlak daha canlı renkler görürsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiş yine eleman virüs gibiqd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.
bu modelin çıkışlarının bant genişliği 4k 240hz 8bit için bile yetersiz, kaldıki bu panel native 10bit.
peki nasıl 4k 240hz gösteriyor derseniz DSC ile. buda görüntü sıkıştırması demek. görüntü kalitesinde kayba, alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.
4k 240hz 10bit native desteklemesi için monitorun DP 2.1 uhbr20 desteklemesi gerekiyor.
zaten bu modelin ucuza satılmasının nedenlerinden biride bu.
almadan bilginiz olsun.
Paraf Karta Peşine 6 Taksit
Axess'e Peşine 5 Taksit
Maxiumum'a Peşine 4 Taksit
Bonus'a Peşine 3 Taksit mevcut.
![]()
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27U2 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com