ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,133
bildiğimiz üst segmentlerdeki q code mu bu
fiyat yine de pahalı daha düşer bayağı dengeli olmuş bence özellikleri
Sapphire Anakartlar Keşke Daha Önceden Piyasada Yaygın Olsaydı Çok Güzel Anakartlar Üretiyorlar Ama Piyasada Çok Az Var Maalesef Zaten Sapphire Amd İle Ortak Çalışıyorlardı Erken Gelmemesi Çok Saçma Olmuş Ülkede .3 tane 9800x3d sürer o fazla genede sanki bana işlemciler uçuyor![]()
Arka Kısımda Bios Update Ve ClearCMOS Butonlarıda Var Dolu Dolu Anakart .Alıntıyı görüntüle
bildiğimiz üst segmentlerdeki q code mu bu
fiyat yine de pahalı daha düşer bayağı dengeli olmuş bence
16+2+1 faz ve her biri 90A. Gayet iyi. Ama ALC897 var9070 xt nitro+ copy paste olmuş
çok güzel bee
onlar yaygın değil mi zaten onları boşverSapphire Anakartlar Keşke Daha Önceden Piyasada Yaygın Olsaydı Çok Güzel Anakartlar Üretiyorlar Ama Piyasada Çok Az Var Maalesef Zaten Sapphire Amd İle Ortak Çalışıyorlardı Erken Gelmemesi Çok Saçma Olmuş Ülkede .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arka Kısımda Bios Update Ve ClearCMOS Butonlarıda Var Dolu Dolu Anakart .
Çoğu Üretici Eklemiyor Hocamonlar yaygın değil mi zaten onları boşver![]()
pcie5 x8 de pcie4x16 gibiymiş sevmem share mevzularını ama realite bu16+2+1 faz ve her biri 90A. Gayet iyi. Ama ALC897 var
Islemcinin altindaki ssd yi kullandiginda ekran karti x8 e düşüyor buna gıcık oluyorum işte.
Ve pahali
20 k fiyata daha iyi muadillerine bakılıp kıyaslanmalı bence banada fiyatına göre zayıf kaldı özellikleriGayet iyi bunun yetmeyeceği bir işlemci vs olduğunu ve çıkacağını sanmıyorum.
clear cmos button ve flash bios button ne oluyor hocamÇoğu Üretici Eklemiyor Hocam![]()
daha yeni çıktığından fiyatı pahalıdır düşer o20 k fiyata dah iyi muadillerine bakılıp kıyaslanmalı bence banada fiyatına göre zayıf kaldı özellikleri
jumperla ya da pil çıkararak yaptığın işi yapıyor küçük butonlaclear cmos button ve flash bios button ne oluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha yeni çıktığından fiyatı pahalıdır düşer o
m2 ssd slotları harici çok iyi anakart
3 tane 4-8 tb yeter diyen için aşırı iyi
çok büyük nimetmiş o zaman, çoğu anakartta var sanıyordumjumperla ya da pil çıkararak yaptığın işi yapıyor küçük butonla