🔥İndirim Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED Monitör 31.999₺!

Paraf Karta Peşine 6 Taksit
Axess'e Peşine 5 Taksit
Maxiumum'a Peşine 4 Taksit
Bonus'a Peşine 3 Taksit mevcut.

DSC yeryüzündeki en iyi sıkıştırmalardan biri bu arada.

4K gen4 QD Oled glossy ise alabileceğiniz en iyi görüntü sahip kombinasyon. (gen5 haric o da gen4 ama rgb stripe)

Işık dogrudan vurmadıgı sürece sorun yaşamazsınız. Arkanızda cam varken IPS panel bile zaten zorlar sizi. Çok kasmayın bir perde falan alın odamda perde kullanmıyorum basitçe masayı camın tersi yöne koydum çünkü ışık monitörün arkasına vuruyor size de tavsiye ederim oledden bagımsız

Hocam glossy çok parlak yansıma yapıyor falan diyorlardı nasıl bu şimdi alınır mı iyi mi gen i falan hiç anlamıyom bu oled işinden 4k 27 inç oled lazım.
Yanma durumu var mı bunda

alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.
Bir de böyle demiş arkadaş bu nedir

Hocam glossy çok parlak yansıma yapıyor falan diyorlardı nasıl bu şimdi alınır mı iyi mi gen i falan hiç anlamıyom bu oled işinden 4k 27 inç oled lazım.

27” istiyorsan net bu fiyata daha iyisi yok. 4.nesil(son nesil) tandem oled panel var.
Ben 32” istiyorum şöyle bir fiyat bulsam da alsam 😤

dp 1.4 sorunu.

Hocam HDMI 2.1 Ultra High Speed ler de dsc kullanıyor diye biliyordum o yüzden dedim. Ayrıca 240hz yerine 144 hz kullansam dsc ye gerek kalmaz değil mi?
1782644716921.webp

Abartılacak bir yansıma yok glossy'de. Düpedüz ışık vurdurma yeterli.

1782504578789.webp

bende 4080super var dp 1.4 portu var dscnin ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlamak lazım bir önceki nesil top tierın bir altı ekran kartını çöpe atardın DSC olmasaydı

Bilgim yok daha önce olmadı böyle bir şey ki olması için en cok olasılık bende samsung oled var çünkü. MO27U2 al geç odan çok parlaksa koyu renk bi perde çekersin en kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben onu fark edemedim var ol.peki bu fiyata alınır mı sizce nasıldır varmı bir tecrübeniz
MO27U2 alınır. ROG olan alınmaz

Beyler, ben de OLED monitör bakıyorum. 30 bin lira bandına çıkıp Tandem OLED almak mantıklı mı, yoksa biraz daha koyup bu monitörü mü almak daha mantıklı? Ama bu model 4K. Bende 9070 XT Nitro var, yeter mi emin değilim. Sonuçta 2K kadar rahat FPS vermez diye düşünüyorum.

Geri