Oyun Hesaplarımı Nasıl Satabilirim?

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba, hesaplarımı acil para ihtiyacım nedeniyle satmak istiyorum. Bu hesaplarımı nasıl satabilirim? Gerçekten paraya ihtiyacım var çünkü, sigortalı işimden daha yeni çıkardılar. Bu yüzden hesaplarımı da içinde bulunan oyun değerlerinden daha ucuza satacağım. Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, hesaplarımı acil para ihtiyacım nedeniyle satmak istiyorum. Bu hesaplarımı nasıl satabilirim? Gerçekten paraya ihtiyacım var çünkü, sigortalı işimden daha yeni çıkardılar. Bu yüzden hesaplarımı da içinde bulunan oyun değerlerinden daha ucuza satacağım. Bilgisi olan var mı?
Facebook grupları var bunun için ama içerisinde çoğu boş insan dolu. Diğer türlü karşılıklı güven meselesi de var sen parayı aldıktan sonra hesap bilgilerini anında değiştirmeyeceğin ne malum diyen çok kişi ile karşılaşırsın. Yüz yüze yaşadığın şehir de birileri ile ancak çözersin. Sonuç olarak zor hocam bana göre bu tür işler. bu arada çok geçmiş olsun.

itemsatış gamesatış gibi sitelerden satabilirsin ama komisyon kesiyor

Geri