🔥İndirim Xfx Speedster Quık 319 Radeon RX 7800xt 16gb AMD Ekran Kartı 24.527tl

Yılın ikinci yarısında 9000 serisi AMD GPU'lara %15 civarı zam geleceğine dair söylentiler var, almayı düşünenlerin aklında bulunsun

Bu fiyata 9 taksit olsa anca alınabilir olurdu vatan 15k falan vermesi gerek bunu

peki 2. el 6900 XT alınır mı ve ikinci elde kaç para verilir
Onlar hep mining çıkması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fsr 4.1 güncellemesi pek olumlu sonuc vermedi test sonuçları kötü geliyor. 9060xt almak bence daha mantıklı daha fazla güncelleme alacağı kesin. Yine de sıfır AMD kart bakılıyorsa makul alınabilir gibi ki 23 e 9070 tekrar düşmez ise 😬
7600 ve 7700 zorlanıyor, 7800 tam ortaşeker, 7900 ler altından kalkıyor fsr 4.1 in

coilwhine varmış ses çıkartıyor yani devrelerden . normal olabilir . sıcaklıkları güzel duruyor gbi . bunu diyebilirim.
Testi 1 dk içinde yapıp ekran görüntüsü atması ilk eksi puan. Şu testi 10-15dk yapıp genelde fotoğraf paylaşırım. Gerçek sıcaklık ve dalgalı bir performans var mı bakarım. Ona göre karar veririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata 9 taksit olsa anca alınabilir olurdu vatan 15k falan vermesi gerek bunu
Valla 7800XT kullanıcısı olarak ben o fiyata vermem vatan hiç vermez hocam 😁

Son düzenleme:

9060XT ten güçlü bir kart ve FSR 4.1 geldi yeni bence bir bakabilirsiniz iyi gibi geldi gözüme .
Ray tracing performansı bakımından 9060xt den zayıf.

İkinci el şirazesi kaymış, yanmış 3000 ve 7000 serisi pert kartları almayın argedeşler.

Coil whine varmış ama bir arıza değil zaten bobinden gelen cızırtı sesi ve sadece yükte oluyorsa eğer kulaklık takıyorsanız fiyat 6900xt ye göre iyi fiyat saf güçte 9060xt den güçlü bir kart ve çoğu oyunda (optimize ayarlarla ve bazılarında fsr ile tabi) 4k 60fps alır. Ve söylenilene göre kartın sıcaklıkları çok iyi ve içi açılmamış mining kartlar genelde yüksek sıcaklıkta çalışıyor yada bakımı yapılmış oluyorlar,satıcıda bu kadar ayrıntı veriyorsa genelde dolandırıcı değildir,6900xt de 2 3 farklı kart kullanmıştım biri hariç hepsinden memnun kaldım(onda da lehim çatlağı vardı,içi açılmıştı) 14000 e daha iyisi olamaz.sadece alırken 10 15 dk furmark yapın buraya atıp sorun öyle alın derim.

Coil whine varmış ama bir arıza değil zaten bobinden gelen cızırtı sesi ve sadece yükte oluyorsa eğer kulaklık takıyorsanız fiyat 6900xt ye göre iyi fiyat saf güçte 9060xt den güçlü bir kart ve çoğu oyunda (optimize ayarlarla ve bazılarında fsr ile tabi) 4k 60fps alır. Ve söylenilene göre kartın sıcaklıkları çok iyi ve içi açılmamış mining kartlar genelde yüksek sıcaklıkta çalışıyor yada bakımı yapılmış oluyorlar,satıcıda bu kadar ayrıntı veriyorsa genelde dolandırıcı değildir,6900xt de 2 3 farklı kart kullanmıştım biri hariç hepsinden memnun kaldım(onda da lehim çatlağı vardı,içi açılmıştı) 14000 e daha iyisi olamaz.sadece alırken 10 15 dk furmark yapın buraya atıp sorun öyle alın derim.
Teşekkür ederim iletişime gecicem

Geri