HK255 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Mavi Kırmızı %75 Türkçe Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Redragon K617 Fizz Rgb Red Switch Kablolu Oyuncu Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Redragon K617 Fizz Rgb Red Switch Kablolu Oyuncu Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Coverzone AJAZZ AK870 MC Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi Kırmızı Klavye Brown Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ajazz ve Redragon denedim. Ajazz %60 versiyonunu denedim, ama burada %75 atıyorum. Aynı switch ve tasarıma sahipler. Mor olan red switch, kırmızı olan ise brown switch. Tuş kalitesi Redragon göre daha iyi. Yay sesi duymadım tabii çok da uzun kullanmadım, ortalama 1-2 hafta. Redragon'u da o civarda kullandım ama ondan net duydum.
Ben %60 önermem %75 daha ideal bence. Ajazz Redragon farkı keycapsleri daha kaliteli, ama yine bu fiyatlardaki mekanik switchlerde çift basma yaşama ihtimaliniz yüksek.
Bir ara Gamepower ne olursa olsun satsın kafasında ₺1000-1300 manyetik satıyordu, o tarz bir manyetik bulursam onu önereyim. Manyetikde en azından çift basma yaşamazsınız, ama o fiyattaki manyetikten de basım süresi tarafında iyi bir performans beklememek lazım, ayar yapmadan kullanmak daha mantıklı.
Halen satıyorlarmış. Ama %60 %100'den geçmek zor olacaktır, hatta hiç alışmama ihtimaliniz var. Fonksiyon tuşlarını kullanan biriyseniz %75 veya Hawk'ın membran klavyesini alıp geçin.
En ucuz Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!