xurnashaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
- Bütçe
- 5000
5000 TL CİVARI BÜTÇEM VAR KABLOSUZ UMURUMDA DEĞİL RAHAT BİRŞEY ARIYORUM TERLETMEYEN
5000 TL CİVARI BÜTÇEM VAR KABLOSUZ UMURUMDA DEĞİL RAHAT BİRŞEY ARIYORUM TERLETMEYEN
hocam kulaklık belki gerçekten iyidir ama iade meseleleri yüzünden wraith üzerinden almayı düşünmüyorum maalesefMillet bir ara çok övüyordu bunu. Bu arada terletmeyen bir şey arıyorsan Cloud 3 alma alacaksan bile kumaş hafızalı ped ile falan kullan klimasız kullanamıyorum. Klima ile hiçbir sorun yaşamıyorum ama klimayı kapatınca Adana sıcağı malum şu gibi terletiyor.![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Cloud III S alınır mı ? wireless çok umurumda değil ama o civarlara çıkmışken direkt S sürümünü alayım eğer değicekseAl bunu keyfine bırak kral bundan iyi kulaklık tanımıyorum bu bütçede
![]()
Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx Cloud III Kırmızı Gaming Headset 727a9aa Mikrofonlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Fps ci fps ciyi profilinden tanır SELAM SANA İMPARATOR
Ya S sürümü iyidir de eğer sıcak yerde yaşıyorsan deri ped li kulaklık almamaya çalış. Sen terletmesin dedin diye söylüyorum hocam.hocam kulaklık belki gerçekten iyidir ama iade meseleleri yüzünden wraith üzerinden almayı düşünmüyorum maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cloud III S alınır mı ? wireless çok umurumda değil ama o civarlara çıkmışken direkt S sürümünü alayım eğer değicekse
Ben kabloluyu kullanmıştım daha önce mükemmel iyidi fps için Kablosuz hali ne kadar fark yaratır bilmiyorum ama onu bi araştır ama kesinlikle cloud 3 al o konuda hala aynı düşüncemhocam kulaklık belki gerçekten iyidir ama iade meseleleri yüzünden wraith üzerinden almayı düşünmüyorum maalesef
Cloud III S alınır mı ? wireless çok umurumda değil ama o civarlara çıkmışken direkt S sürümünü alayım eğer değicekse
hocam bende pek deri ped almak istemiyorum ama piyasadaki kulaklıkları bir türlü çözemedim razerdan zaten günahımı almam asla çünkü berbat bir firma, steelseries desen kaliteli ama pek dayanıklı değil ve artics nova 5 gibi bir kulaklığa 7k para vermek mantıklı gelmiyor bir tek hyperx kaldı marka olarak denemediğim üç büyük içinde birde corsair logitech felan denemedim ne alsam bilemiyorum deri ped olmayan kulaklık öneriniz var mıdır ?Ya S sürümü iyidir de eğer sıcak yerde yaşıyorsan deri ped li kulaklık almamaya çalış. Sen terletmesin dedin diye söylüyorum hocam.
cloud 3 s almayı düşünüyorum da deri ped biraz düşündürüyor bilemedim ondan, piyasada aftermarket kumaş ped de göremedimBen kabloluyu kullanmıştım daha önce mükemmel iyidi fps için Kablosuz hali ne kadar fark yaratır bilmiyorum ama onu bi araştır ama kesinlikle cloud 3 al o konuda hala aynı düşüncem
Ayrıca Wraith den ürün alabilirsin birsürü ürün aldım hem güvenilir hem iadeyide gerçekleştiriyorlar fakat Atk ve yabancı ürünler hakkında onu söyleyemem o konuda bende şikayetler duydum
Mchose X9 Pro al hocam o zaman, hem kumaş ped hem deri ped çıkıyor kutu içeriğinden.hocam bende pek deri ped almak istemiyorum ama piyasadaki kulaklıkları bir türlü çözemedim razerdan zaten günahımı almam asla çünkü berbat bir firma, steelseries desen kaliteli ama pek dayanıklı değil ve artics nova 5 gibi bir kulaklığa 7k para vermek mantıklı gelmiyor bir tek hyperx kaldı marka olarak denemediğim üç büyük içinde birde corsair logitech felan denemedim ne alsam bilemiyorum deri ped olmayan kulaklık öneriniz var mıdır ?
cloud 3 s almayı düşünüyorum da deri ped biraz düşündürüyor bilemedim ondan, piyasada aftermarket kumaş ped de göremedim
Yani kulaklığın performansı mükemmel ötesi fakat deri konusunda düşündürebilir yani ben kullandığımdada abartı soyulmuyordu ama 1 inci yılında hafif hafif dökülmeye başladıhocam bende pek deri ped almak istemiyorum ama piyasadaki kulaklıkları bir türlü çözemedim razerdan zaten günahımı almam asla çünkü berbat bir firma, steelseries desen kaliteli ama pek dayanıklı değil ve artics nova 5 gibi bir kulaklığa 7k para vermek mantıklı gelmiyor bir tek hyperx kaldı marka olarak denemediğim üç büyük içinde birde corsair logitech felan denemedim ne alsam bilemiyorum deri ped olmayan kulaklık öneriniz var mıdır ?
cloud 3 s almayı düşünüyorum da deri ped biraz düşündürüyor bilemedim ondan, piyasada aftermarket kumaş ped de göremedim
Sorun dökülmesi değil hocam terletmesi , zaten bu fiyattaki kulaklığın pedleri kolay kolay soyulmaz.Yani kulaklığın performansı mükemmel ötesi fakat deri konusunda düşündürebilir yani ben kullandığımdada abartı soyulmuyordu ama 1 inci yılında hafif hafif dökülmeye başladı
Zaten aynı şeyi demişiz hocam dedim ya deri olması düşündüre bilir diye ekstra olarak ben kullandığımdada çok soyulmayan bir kulaklıktı diye eklemişimSorun dökülmesi değil hocam terletmesi , zaten bu fiyattaki kulaklığın pedleri kolay kolay soyulmaz.