A_TURAN_A
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,284
Okuma yazma bilseniz bence gülmezdiniz.hahaha hala rc2 kumanda ilanını koyuyorsun vallahi şaka gibisin. benim verdiğim herhangi bir yanlış bilgi yok, fiziksel olarak dönmese de yazılımla gayet iyi dikey çekim yapılabildiğini, profesyonel işler yapılmayacaksa farkın çok ayırt edilemeyeceğini söylüyorum. Ancak sen uyarmama rağmen ısrarla yanlış bilgiye devam ediyorsun.
Ekranın önemsiz olduğunu söylediğiniz için aynı düzeyde iki ürün attım size bir ekranlı bir ekransız model olarak. RC 1 in şuan sıfır ya da sıfıra yakın bir ilanı olmadığı için bir ekranlı bir ekransız modeli attım fiyat farkını görün diye. Sizin gibi en düşük diye sıralayıp en düşük ilanı atıp algı yapmadım. RC 2 in ekranlı modeli şuan en ucuz 14k ise doğru bir oranla RC 1 inde piyasasını tahmin edebilirsiniz diye düşündüm ama illa ki olmasa bile bir yerden sıfır ilan bulmak lazım anlamanız için. Eğer bulabiliyorsanız iki ürünün de sıfıra ya da sıfıra yakın temiz ilanını atın bakalım karşılaştıralım bulabilirseniz. İkinci olarak da evet yanlış bir bilgi verdiniz , fiziksel olarak kameranın 90 derece dönmesi sizi etkilemez demeniz direkt yanlış bilgi diğerlerinin kırparak yaptığı işte bariz çözünürlük ve piksel farkı oluyor . Daha sonra profesyonel değilse pek fark olmaz demeye çalıştım vs diyerek de R yapmaya gerek yok.
Üçüncü olarak da kamera kalitesini veri olarak attığım için kamerasının belirttiğim kadar iyi çektiğini kabullendiniz sanırım. Konu da fazla uzadı daha da yazmayacağım gülmeye eğlenmeye devam edebilirsiniz. Konuya bakanlarda ihtiyacına göre ikisinden birini tercih edebilir bu gün indirimlerin son günü alacaklar elini çabuk tutsun .
Ekler
Son düzenleme: