🔥İndirim Djı Lito 1 Fly More Combo (Djı Rc-N3) 22.249 TL

hahaha hala rc2 kumanda ilanını koyuyorsun vallahi şaka gibisin. benim verdiğim herhangi bir yanlış bilgi yok, fiziksel olarak dönmese de yazılımla gayet iyi dikey çekim yapılabildiğini, profesyonel işler yapılmayacaksa farkın çok ayırt edilemeyeceğini söylüyorum. Ancak sen uyarmama rağmen ısrarla yanlış bilgiye devam ediyorsun.
Okuma yazma bilseniz bence gülmezdiniz.

1782739648252.webp

Ekranın önemsiz olduğunu söylediğiniz için aynı düzeyde iki ürün attım size bir ekranlı bir ekransız model olarak. RC 1 in şuan sıfır ya da sıfıra yakın bir ilanı olmadığı için bir ekranlı bir ekransız modeli attım fiyat farkını görün diye. Sizin gibi en düşük diye sıralayıp en düşük ilanı atıp algı yapmadım. RC 2 in ekranlı modeli şuan en ucuz 14k ise doğru bir oranla RC 1 inde piyasasını tahmin edebilirsiniz diye düşündüm ama illa ki olmasa bile bir yerden sıfır ilan bulmak lazım anlamanız için. Eğer bulabiliyorsanız iki ürünün de sıfıra ya da sıfıra yakın temiz ilanını atın bakalım karşılaştıralım bulabilirseniz. İkinci olarak da evet yanlış bir bilgi verdiniz , fiziksel olarak kameranın 90 derece dönmesi sizi etkilemez demeniz direkt yanlış bilgi diğerlerinin kırparak yaptığı işte bariz çözünürlük ve piksel farkı oluyor . Daha sonra profesyonel değilse pek fark olmaz demeye çalıştım vs diyerek de R yapmaya gerek yok.

1782740614215.webp

Üçüncü olarak da kamera kalitesini veri olarak attığım için kamerasının belirttiğim kadar iyi çektiğini kabullendiniz sanırım. Konu da fazla uzadı daha da yazmayacağım gülmeye eğlenmeye devam edebilirsiniz. Konuya bakanlarda ihtiyacına göre ikisinden birini tercih edebilir bu gün indirimlerin son günü alacaklar elini çabuk tutsun .

Ekler

• 1782740596856.webp
    1782740596856.webp
    26.9 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
kendinizi rezil etmeye devam etmenize bayılıyorum, ben dostun olmam ancak bir dosta ihtiyacın var gibi de görünüyor, özellikle seni uyaracak.

rc n3 kumanda ile dji rc 2 kumanda aynı düzeyde 2 üründür ancak dji rc 1 ile rc n3 aynı düzeyde kumanda değildir, o yüzden bu karşılaştırma alakasızdır ve sizin iddialarınıza bir destek sağlamaz ve hala gülünç durumdasınız. 9 - 10 bin'e satılıyor dediğiniz dji rc 1 kumandanın ilanını hala sizden bekliyorum madem ağzınızdan bir şey çıkıyor destekleyin, desteklemiyorsanız da boş boğazlık yapmayın, dediğiniz gibi dji rc2 nin piyasasına göre karşılaştırma yapalım hadi:

dji lito serisinin ekransız kumandası olan rc n3, 5.5 - 6 bin seviyelerine satılırken rc 2 12-13 seviyelerinden piyasada bulunuyor. yaklaşık 2-2.2 katlık bir fiyat farkı var,
dji mini 3 serisinin ekransız kumandaları ise 2 - 2.5 bin tl den bile piyasada sürüsüyle mevcut, tabii siz gidip en pahalı ilanı alabilirsiniz veya kendiniz ilan açıp kendinizi avutabiilirsiniz. 2.5 bin'i de 2.2 ile çarpalım 5.5 bin tl yapar dji rc 1 kumandanın da sizin dediğiniz oranlamaya göre fiyatı budur, aşağıda insaların açtıkları ilanlar da bunu destekliyor.

bunların hepsi akılsız, bir akıllı sizsiniz. kusura bakma sana özel sıfıra yakın ilan bulamadık çünkü ürün 4 yıllık. piyasası olmadığı için 5500 tl den açılan ilanlar bile satılmamış.

ayrıca hayırdır kimsin de sana karşı r yapacakmışım? insan gibi yaklaştıkça kendi kendine rolleniyorsun. düzgün konuş, yerini bil. 2.7k 60 fps olarak yapılan dikey çekim de eğer bu işi bir meslek olarak yapmıyorsan seni etkileyecek bir şey yok, kullanıcı bazında bir fark YOK, mini 3'ün kamerasının dönmesi, onu yeni serinin karşısında alınabilir bir seçenek yapmıyor yapmayacakta. engel algılama sensörleriyle birlikte kaybedilen tüm özellikleri, eski iletişim teknolojisi özellikle bu paket özelinde tek pilli ve aksesuarsız olması alınmasını mantıksız yapıyor, tarihin tozlu sayfalarına karışacak ki karışıyor da.

Üçüncü olarak da kamera kalitesini veri olarak attığım için kamerasının belirttiğim kadar iyi çektiğini kabullendiniz sanırım. Daha da yazmayacağım gülmeye eğlenmeye devam edebilirsiniz.

algıda eksiklik var sanırım biraz:

gsdgsdg.webp

daha da yazmayıp kendini rezil duruma düşürmeye devam etmemen senin için de iyi olacaktır. Mini 3'ün ile iyi uçuşlar, elindeki mal ile yetinmeyi öğren. hasetlik, kıskançlıktan da uzak dur.

Sırayla cevap yazayım ama dikkatli okuyalım anlayalım sonra mesaj yazalım lütfen, ilk parafınızda ( dji rc 1 ile rc n3 aynı düzeyde kumanda değildir, o yüzden bu karşılaştırma alakasızdır ve sizin iddialarınıza bir destek sağlamaz ) demişsiniz ben orada aynı kumandadır demedim yine dikkatli okuyup okuduğumuzu anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Altta ki resim de göründüğü gibi rc 1 ile rc n3 aynıdır aynı klasmandadır diye en ufak bir şey yazmıyor. Aynı düzeyde iki ekranlı ve ekransız modelin fiyat farkını attım ki piyasada ki ekranlı ve ekransız aynı düzey modelin fiyat farkını görün diye . Çünkü karşılaştırma un ucuzu flitreleyip aha bak bunun piyasası böyle diye atılmaz rc 1 inde ambalajla ilanı olmadığı için öyle attığımı söyledim zaten.

1782744853209.webp

İkinci paragraf da 4 adet ilan atmışsınız , sahibinden de arama yerine dji ekranlı kuman da yazıp en ucuzu flitreleyip 4 adet tamircinin sattığı ürünün linki eklemişsiniz dördü de tamirci bunların. Tamircileri geçip gerçek kullanıcının sattığı temiz en düşük ilanda aşağıda ki linkini attığım ilan bu ilanla da zaten 8 k dan başlıyor. Ben 9k demiştim tüh tutturamamışım .Temiz olsun diye ısrarla vurgulamamın nedeni de buydu o yüzden sıfıra yakın atmaya çalıştım ki fark anlaşılabilsin diye . Sizin gibi en düşük diye flitreleyip tamircilerin sattığını atmamak için.

Üçüncü olarak herkese hakettiği gibi cevap verdim benimle alaycı bir tavırla konuştuğunuz için ben de alaycı bir tavırla cevap verdim. Alınıyorsanız siz de ona karşınızdakine yaklaşın .

Dördüncü ( 2.7k 60 fps olarak yapılan dikey çekim de eğer bu işi bir meslek olarak yapmıyorsan seni etkileyecek bir şey yok, kullanıcı bazında bir fark YOK ) demişsiniz hala ısrar ediyorsunuz o zaman ( engel algılama sensörleriyle birlikte ) dediğiniz bu özelliğin de açık boş arazide kullanan biri için bir önemi yok neden ısrarla bunu dile getiriyorsunuz.

Beşinci olarak da yazdığım mesaja algıda eksiklik var demişsiniz ama keşke okuduğunuzu anlayabilme kabiliyetiniz olsa . ( Mini 3’teki 1/1.3 inçlik sensör, Lito 1’deki 1/2 inçlik sensöre sahip Mini 3’ün f/1.7 diyaframı, Lito 1'in f/1.8 diyafram aralığı var . Evet yavaş çekim harici minimum yüzde 30 daha iyi çekim yapar. ) cümlesini yazma sebebim aşağıda ki cümlenizdi verilerle kanıtladıktan sonra ( kamera kalitesini veri olarak attığım için kamerasının belirttiğim kadar iyi çektiğini kabullendiniz sanırım. ) sonraki mesajım da bu cümleyi yazdım.

1782746599636.webp

Sonra da ki hala en son bu altta ki kısmı söylemişsiniz gibi atıyorsunuz . Dediğiniz gibi kendinizi daha fazla küçük düşürmenize gerek yok . Benim de sizi tavsiyem kitap okumanız çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuz bizi de uğraştırıyorsunuz.

1782746816357.webp

Konu da fazla uzadı yazmayacağım demiştim ama son bir kez anlatmak istedim. bu sondu daha da uğraşmayacağım. İsteyen istediğini alsın. İyi dileklerin için de teşekkür ederim dronumla mutluyum.

Ekler

• 1782746433099.webp
    1782746433099.webp
    8.2 KB · Hit: 7
  • 1782746541976.webp
    1782746541976.webp
    14.8 KB · Hit: 3
Sırayla cevap yazayım ama dikkatli okuyalım anlayalım sonra mesaj yazalım lütfen, ilk parafınızda ( dji rc 1 ile rc n3 aynı düzeyde kumanda değildir, o yüzden bu karşılaştırma alakasızdır ve sizin iddialarınıza bir destek sağlamaz ) demişsiniz ben orada aynı kumandadır demedim yine dikkatli okuyup okuduğumuzu anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Altta ki resim de göründüğü gibi rc 1 ile rc n3 aynıdır aynı klasmandadır diye en ufak bir şey yazmıyor. Aynı düzeyde iki ekranlı ve ekransız modelin fiyat farkını attım ki piyasada ki ekranlı ve ekransız aynı düzey modelin fiyat farkını görün diye . Çünkü karşılaştırma un ucuzu flitreleyip aha bak bunun piyasası böyle diye atılmaz rc 1 inde ambalajla ilanı olmadığı için öyle attığımı söyledim zaten.

Alıntıyı görüntüle

İkinci paragraf da 4 adet ilan atmışsınız , sahibinden de arama yerine dji ekranlı kuman da yazıp en ucuzu flitreleyip 4 adet tamircinin sattığı ürünün linki eklemişsiniz dördü de tamirci bunların. Tamircileri geçip gerçek kullanıcının sattığı temiz en düşük ilanda aşağıda ki linkini attığım ilan bu ilanla da zaten 8 k dan başlıyor. Ben 9k demiştim tüh tutturamamışım .Temiz olsun diye ısrarla vurgulamamın nedeni de buydu o yüzden sıfıra yakın atmaya çalıştım ki fark anlaşılabilsin diye . Sizin gibi en düşük diye flitreleyip tamircilerin sattığını atmamak için.

Üçüncü olarak herkese hakettiği gibi cevap verdim benimle alaycı bir tavırla konuştuğunuz için ben de alaycı bir tavırla cevap verdim. Alınıyorsanız siz de ona karşınızdakine yaklaşın .

Dördüncü ( 2.7k 60 fps olarak yapılan dikey çekim de eğer bu işi bir meslek olarak yapmıyorsan seni etkileyecek bir şey yok, kullanıcı bazında bir fark YOK ) demişsiniz hala ısrar ediyorsunuz o zaman ( engel algılama sensörleriyle birlikte ) dediğiniz bu özelliğin de açık boş arazide kullanan biri için bir önemi yok neden ısrarla bunu dile getiriyorsunuz.

Beşinci olarak da yazdığım mesaja algıda eksiklik var demişsiniz ama keşke okuduğunuzu anlayabilme kabiliyetiniz olsa . ( Mini 3’teki 1/1.3 inçlik sensör, Lito 1’deki 1/2 inçlik sensöre sahip Mini 3’ün f/1.7 diyaframı, Lito 1'in f/1.8 diyafram aralığı var . Evet yavaş çekim harici minimum yüzde 30 daha iyi çekim yapar. ) cümlesini yazma sebebim aşağıda ki cümlenizdi verilerle kanıtladıktan sonra ( kamera kalitesini veri olarak attığım için kamerasının belirttiğim kadar iyi çektiğini kabullendiniz sanırım. ) sonraki mesajım da bu cümleyi yazdım.

Alıntıyı görüntüle

Sonra da ki hala en son bu altta ki kısmı söylemişsiniz gibi atıyorsunuz . Dediğiniz gibi kendinizi daha fazla küçük düşürmenize gerek yok . Benim de sizi tavsiyem kitap okumanız çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuz bizi de uğraştırıyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle

Konu da fazla uzadı yazmayacağım demiştim ama son bir kez anlatmak istedim. bu sondu daha da uğraşmayacağım. İsteyen istediğini alsın. İyi dileklerin için de teşekkür ederim dronumla mutluyum.

benim en ucuz ürünleri attığımı iddia ederken, sitede yer alan en pahalı + fcc yazılım yüklü kumandayı bulmanıza rağmen söylediğiniz fiyata ulaşamaması, 5 hazirandan beri ilanda olup ciddi bir alıcının soru sormaması da ironik, bu fiyata kaçmaz fırsat çünkü rc1 ultra süper kumandalar.

son mesajımı üstte yazdım zaten tekrardan uzun bir mesaj atmayacağım, çünkü anlamamakta ve bildiğinizi okumakta ısrarlısınız yapacak bir şey yok. bu bir indirim konusu lütfen daha fazla konuyu kirletmeyin, forum kurallarına saygı gösterelim.

benim en ucuz ürünleri attığımı iddia ederken, sitede yer alan en pahalı + fcc yazılım yüklü kumandayı bulmanıza rağmen söylediğiniz fiyata ulaşamaması, 5 hazirandan beri ilanda olup ciddi bir alıcının soru sormaması da ironik, bu fiyata kaçmaz fırsat çünkü rc1 ultra süper kumandalar.

son mesajımı üstte yazdım zaten tekrardan uzun bir mesaj atmayacağım, çünkü anlamamakta ve bildiğinizi okumakta ısrarlısınız yapacak bir şey yok. bu bir indirim konusu lütfen daha fazla konuyu kirletmeyin, forum kurallarına saygı gösterelim.
Tamircilerin ilanından sonra ki en ucuz ilan ama haklısınız tamircilerin ilanından pahalı satıyor adam .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Drone alacak varsa da bu gün amazon indirimlerinin son günü indirimler güzel alacak kişiler hızlı olsunlar.

Eski DJI dronlar ile karıştırılmasın, yeni çıkan bir ürün ve vaad ettikleri bakımından çok iyi olan bir ürün. Bunun bir üst modeli de Lito X1 ancak bence en fiyat performans ve kullanılabilir ürün şuanki konudaki ürün. Gramı bakımından da düşük sınıf kalıyor ki bu çok iyi. Gündelik ve amatör işler için birebir bence.

dediğiniz bu özelliğin de açık boş arazide kullanan biri için bir önemi yok neden ısrarla bunu dile getiriyorsunuz.
Diğer dediklerinizi bilmem ama drone sektöründeki bu yaklaşımınız çok yanlış. Minecraft evrenindeki düz dünyada yaşamıyoruz. En düz yerde çekim yapan biri bile uzun süreli kullanımda çok fazla risk altına sokabiliyor drone'u. Bu yüzden bu özelliği yabana atmamak gerek. Sanıldığından daha önemli bir durum.

Bu kadar para verilip kullanılan bir cihazın en ufak bir çarpmada size büyük maliyetler açacağını bilin. Bu yüzden ne kadar güvenlik = o kadar mutluluk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,115
Üyeler
200,846
Son üye
sparkatus

Geri