ToprakBakunin
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
- Bütçe
- 15000
Selamlar,
r5 3600 ve rtx 2060 ekran kartına sahibim geçtiğimiz amazon indirimlerinde indirimde görünce rtx 5070 ve r7 5700x satın aldım. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, rekabetçi oyunlar ile çok aram olmasa da arada oynuyorum arkadaşlar ile denk geldikçe vs. ve çokça dizi film izliyorum. Bu kullanımlar için 2k monitör araştırıyorum forumda bir kaç konuda şu monitöre denk geldim;
www.epey.com
Nasıldır alınabilir mi?
Ofiste kullandığım monitörde bu hiç oyun demeyimlemedim ama genel olarak ofis işlerinde vs kullanırken oldukça memnunum renkleri vs güzel geliyor gözüme.
www.epey.com
Aktif olarak bu markayı ofiste kullandığım için diğer ürünlerine bakmak istedim araştırırkende aşağıdaki monitörü buldum fiyatı uygun geldi geniş açılı bi monitörde hazır sistem yükseltirkende biraz ilgi çekici geldi.
www.epey.com
Alınabilir mi başka öneriniz var mı?
Desteklerinizi bekliyorum.
r5 3600 ve rtx 2060 ekran kartına sahibim geçtiğimiz amazon indirimlerinde indirimde görünce rtx 5070 ve r7 5700x satın aldım. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, rekabetçi oyunlar ile çok aram olmasa da arada oynuyorum arkadaşlar ile denk geldikçe vs. ve çokça dizi film izliyorum. Bu kullanımlar için 2k monitör araştırıyorum forumda bir kaç konuda şu monitöre denk geldim;
Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQML5A Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ofiste kullandığım monitörde bu hiç oyun demeyimlemedim ama genel olarak ofis işlerinde vs kullanırken oldukça memnunum renkleri vs güzel geliyor gözüme.
Cube PA-27V165F Monitör
Cube PA-27V165F Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Aktif olarak bu markayı ofiste kullandığım için diğer ürünlerine bakmak istedim araştırırkende aşağıdaki monitörü buldum fiyatı uygun geldi geniş açılı bi monitörde hazır sistem yükseltirkende biraz ilgi çekici geldi.
Cube PA-34V165C Monitör
Cube PA-34V165C Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Desteklerinizi bekliyorum.