Odam Çok Işık Alıyor

burak316

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, odam çok ışık alıyor gündüzleri oyun oynamak hele ki karanlık sahnelerde zor oluyor bunun için çözüm önerisi olan var mı
monitör ayarı olabilir
Perde vs olabilir
Birde 1080 p den 2k ya geçmek istiyorum bu sorunu çözecek yeni monitör önerisi de olabilir

Merhabalar, odam çok ışık alıyor gündüzleri oyun oynamak hele ki karanlık sahnelerde zor oluyor bunun için çözüm önerisi olan var mı
monitör ayarı olabilir
Perde vs olabilir
Birde 1080 p den 2k ya geçmek istiyorum bu sorunu çözecek yeni monitör önerisi de olabilir
Karartma perde tam senin işini çözer. Gündüz vakti bile zifiri karanlık yapar odayı. Yılların perdecisi olarak söylüyorum.

monitör ayarı olabilir
Perde vs olabilir
karartma perde yaptır...

monitör ayarı olabilir
Perde vs olabilir
yaz geliyo klimayı açıyorsun sonra simsiyah perde alıyorsun perdeyi çekiyorsun oled alıyorsun sonra dying light the beast oynuyosun . ağzım sulandı simdiden

1000 liraya blackout perde çek

Camı film kaplatabilirsin, fiyatları nedir tam bilmiyorum ışığı tamamen kesmesede sıcaklığı perdeye göre oldukça kesiyor.

Camı film kaplatabilirsin, fiyatları nedir tam bilmiyorum ışığı tamamen kesmesede sıcaklığı perdeye göre oldukça kesiyor.
Bunu da yaptım ben, aynalı film kapladım. Işığı baya azaltıyor , sıcaklığı da kesiyor.

Geri