Çözüldü✓ Ekran Kartı Alırken Dolandırıldım Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Hocam savcılık personeliyim. Siz konuşmaları ss alın, kişiyle wpdan konuştu isen onunda ss al, dekontun çıktısını al, olayı anlatacak şekilde kısada bir dilekçe yaz bulunduğun il yada ilçedeki cumhuriyet başsavcılığına. Hepsi bu kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum size hocam, hiç avukata filann gerek yok ibanını kiralayan kişi düşünsün.. üstüne 1 bardak su iç diyen bile var 😁
Fazla karbonhidratın zararları

Karakola git rapor ver devlet bu aralar IBAN kiralamayla çok uğraşıyor onu bulursanız büyük ihtimalle öğrencinin biridir biraz üstüne gidince de kiralayani öter zaten

konuşmaları karakoldan çıktı şeklinde isteyebilirler bende öyle olmuştu siber suçlara başvurmuştum komple konuşmaları net görünür şekilde karşı taraf ve kendiniz olarak gözükecek şekilde çıktı istemişlerdi şikayet için de iafedeni vs alıyorlar olay nasıl oldu vs vs çözülmedi benim durum da işte bunun gibi ilerliyor çoğu zaman durum

konuşmaları karakoldan çıktı şeklinde isteyebilirler bende öyle olmuştu siber suçlara başvurmuştum komple konuşmaları net görünür şekilde karşı taraf ve kendiniz olarak gözükecek şekilde çıktı istemişlerdi şikayet için de iafedeni vs alıyorlar olay nasıl oldu vs vs çözülmedi benim durum da işte bunun gibi ilerliyor çoğu zaman durum
Çıktıları aldım yazıyıda yazdım yarın vereceğim para uçtuda en azından ibancılar patlasın

Üstüne soğuk su iç gibi bir şey yok, ilanın ekran görüntüsünü aldıysan ilan nosu varsa, dekont, Whatsapp konuşmaları vs varsa hepsini al savcılığa git suç duyurusunda bulun. Çok olsa 1-2 yıl sonra sonuçlanır ama en azından biz ettik sen etme paran neyse verelim diye ararlar. Parayı alırsan da şikayetini geri çekme. Ayrıca burada da ifşa edersen şahısı sevinirim. Herkes öğrensin

Ne gibi bir yanlışlık var ?
Sana demedim. Makarnacılara dedim 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam gibi yönlendirmişim yanlışlık tam olarak neresinde
Birileri bugun Ak diyor şak şak şak, aynı kişi yarın kara diyor şak şak şak. Bu şak şakçı zihniyet var ya, ensesine vur ekmeğini al. İşte bunlara dinliyorum. Lafım sana değil. Ya ne olacak ya şikayet etsek diyenlere Lafım. Böyle olmaya devam edersek semer vuran çok olur dimi

Biz genel olarak haksızlığa karşı gelmedikçe, sesimizi çıkarmadıkça hep birilerinin yanına kâr kalıyor. Ben de buna tavım. Olan hesabı kiralayan garibana olacakmış. Olsun. Bisiklet mi bu hesap kiraliyor
Sana bir tavsiye " Acıma, acınacak hale düşersin "

Hatta ben size daha vahimini söyleyim; demişsiniz ya olan hesabı kiralayan garibana olacak diye.

Sizin bir arabanız var ve arkadaşınıza eşinize dostunuza vs ödünç verdiniz. Arabayı kullanan şahıs veya şahıslarıyla birlikte bir suça katıldılar (banka soygunu, dolandırma, adam öldürme vs).

Sizin bu olaydan haberiniz yok diyelim ki. Bu yasadışı, suç işlenmiş bir olayda;
Araçta siz olmasanız bile
Araç bende değil haberim yok deseniz bile
Aracı falanca filancaya verdim ahanda buda konuşmalarımız vs.

Deseniz bile suç işlenirken o araba yardımcı olduğu için “suça yardım ve yataklık” yapmaktan sizde yargılanıyorsunuz ve ceza alma olasılığınız çok yüksek. Yani siz evinizde mutlu mesut otururken hiçbir şeyle alakanız olmasa bile başkalarının yediği halttan dolayı sizde suçlanıyorsunuz

Böyle bi adalet sistemi var ülkede malesef…

Hatta ben size daha vahimini söyleyim; demişsiniz ya olan hesabı kiralayan garibana olacak diye.

Sizin bir arabanız var ve arkadaşınıza eşinize dostunuza vs ödünç verdiniz. Arabayı kullanan şahıs veya şahıslarıyla birlikte bir suça katıldılar (banka soygunu, dolandırma, adam öldürme vs).

Sizin bu olaydan haberiniz yok diyelim ki. Bu yasadışı, suç işlenmiş bir olayda;
Araçta siz olmasanız bile
Araç bende değil haberim yok deseniz bile
Aracı falanca filancaya verdim ahanda buda konuşmalarımız vs.

Deseniz bile suç işlenirken o araba yardımcı olduğu için “suça yardım ve yataklık” yapmaktan sizde yargılanıyorsunuz ve ceza alma olasılığınız çok yüksek. Yani siz evinizde mutlu mesut otururken hiçbir şeyle alakanız olmasa bile başkalarının yediği halttan dolayı sizde suçlanıyorsunuz

Böyle bi adalet sistemi var ülkede malesef…
Ben çoğu şeyden ümidimi kestim artık. Yolun yarısını geçtik Dante nin dediği gibi. Bizden sonrakilere üzülüyorum, ağzımı açarsam sonucu iyi olmayacak :)
İnceldiği yerden kopsun, koptu kopacak zaten

Hasılı elden almaya çalışın bende şuan ikinciel sistem topluyorum sırf bu yüzden ilanları direkt filtreliyorum şehir olarak sadece elden alabileceğim yerleri seçiyorum. İşiniz garanti olsun sağlama alın

Geri