Çözüldü✓ Ekran Kartı Alırken Dolandırıldım Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Avukat arkadaşa sordum parayı unut dedi hesapta kiralanmıştır büyük ihtimalle en fazla kiralayan ceza alır dedi bende uğraşmaktan vazgeçtim acı bir tecrübe olarak kaldı havale ile çok alışveriş yapmıştım ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Bundan sonra alırsam elden alırım onun harici ikinci ele bulaşmayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam bu durumda olup parasını 2-3 yıldır alamayanlar varmış 2-3 yıl sonra alsam bile 8000in bir değeri kalmaz, acı bir hayat tecrübesi oldu diyerek bakıyorum.
Bu işin peşini bırakma derim susarım. İyi forumlar.

hocam arkadaşla forum sitesinden tanıştıysan zaten dolandırıldığını paylaşacağını ve arkadaşı hedef göstereceğini biliyordur burayı da takip ediyordur merak etme. bunun peşine gitmeyerek arkadaşın ekmeğine yağ sürersin anca. yine de sen bilirsin

Sizin olayda şahıs belli hocam bu iş sıkıntılıymış hesap kiralama falan girdi mi işin içine aynı hesapla bir sürü kişi dolandırıyorlarmış ,avukat parayı alman imkansız gibi bir şey şikayet etsekde anca hesabı kiralayan kişiyi bulurlar dedi.
Bende savcılık falan uğraşmak istemediğim için saldım, ne olur ne olmaz diye yazışmaları ve dekontu arşivledim o kadar.
Senin kanıtlaman daha kolay. Sadece hesap kiralıksa paran hiç olur ama hesap kiralık değilse hertürlü paranı alacak seviyeye gelirsin

niye bilader sen avukatmısın sen hakimisin sen dolandırıcı uzmanımısın
öyle oluyor çünkü deneyimleyen birkaç kişi forumda konu açmıştı

Arkadaşlar ayrıca u tarz durumlarda sonuç çıksa dahi devletimiz parayı hemen tahsis etmiyor.
Bir kan parası alacağız 2020den beri para tahsis edilmedi kişi başı 233k faizi falan bilirkişi tarafından belirlenecekti.
6 senedir devlet para veremedi yani :d böyle olaylar sonuçlansada para hemen gelmez kusura bakmayın

Avukat arkadaşa sordum parayı unut dedi hesapta kiralanmıştır büyük ihtimalle en fazla kiralayan ceza alır dedi bende uğraşmaktan vazgeçtim acı bir tecrübe olarak kaldı havale ile çok alışveriş yapmıştım ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Bundan sonra alırsam elden alırım onun harici ikinci ele bulaşmayacağım.

Yok hocam bu durumda olup parasını 2-3 yıldır alamayanlar varmış 2-3 yıl sonra alsam bile 8000in bir değeri kalmaz, acı bir hayat tecrübesi oldu diyerek bakıyorum.
Hocam 8000 + yasal faizi ile birlikte alacaksın 2 3 sene uzarsa

Biz genel olarak haksızlığa karşı gelmedikçe, sesimizi çıkarmadıkça hep birilerinin yanına kâr kalıyor. Ben de buna tavım. Olan hesabı kiralayan garibana olacakmış. Olsun. Bisiklet mi bu hesap kiraliyor
Sana bir tavsiye " Acıma, acınacak hale düşersin "

Bu işin peşini bırakma derim susarım. İyi forumlar.
Savcılığa suç duyurusunda bulunca masraf çıkıyor mu, kanıtlarla birlikte savcılığa gitmem yeterli oluyor mu

Biz genel olarak haksızlığa karşı gelmedikçe, sesimizi çıkarmadıkça hep birilerinin yanına kâr kalıyor. Ben de buna tavım. Olan hesabı kiralayan garibana olacakmış. Olsun. Bisiklet mi bu hesap kiraliyor
Sana bir tavsiye " Acıma, acınacak hale düşersin "
Forumdaki mesajları görünce savcılığa vermeye karar verdim ama hiç avukatla falan uğraşmadan masrafsız çözebilir miyim onu düşünüyorum

Savcılığa suç duyurusunda bulunca masraf çıkıyor mu, kanıtlarla birlikte savcılığa gitmem yeterli oluyor mu
Eğer mahkeme senin lehine sonuçlanırsa tüm masrafları karşı taraf ödüyor diye biliyorum.

Forumdaki mesajları görünce savcılığa vermeye karar verdim ama hiç avukatla falan uğraşmadan masrafsız çözebilir miyim onu düşünüyorum
Avukata gerek yok. İster emniyete git, ister direkt savcılığa git. Her halükarda o paranı alırsın. Hesabı kiralayan düşünsün. Benim haberim yoktu demekle yırtamaz emin ol. Eline bi tebligat gitsin, paşalar gibi seninle anlaşmaya gelecek. Avukata falan gerek yok

Avukata gerek yok. İster emniyete git, ister direkt savcılığa git. Her halükarda o paranı alırsın. Hesabı kiralayan düşünsün. Benim haberim yoktu demekle yırtamaz emin ol. Eline bi tebligat gitsin, paşalar gibi seninle anlaşmaya gelecek. Avukata falan gerek yok
Tamamdır hocam yarın gideyim.

savcılığa gideceğim galiba cimerden bir şey çıkmaz gibi
Hocam savcılık personeliyim. Siz konuşmaları ss alın, kişiyle wpdan konuştu isen onunda ss al, dekontun çıktısını al, olayı anlatacak şekilde kısada bir dilekçe yaz bulunduğun il yada ilçedeki cumhuriyet başsavcılığına. Hepsi bu kadar

Kesinlikle katılıyorum size hocam, hiç avukata filann gerek yok ibanını kiralayan kişi düşünsün.. üstüne 1 bardak su iç diyen bile var 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,665
Üyeler
199,006
Son üye
SIGMABOYTHOMASSHELBYSIGMA

Geri