❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 - 6.245tl

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
407
Son düzenleme:
V2 Pro 2023 aldım benzer fiyata, hangisi daha iyi sizce?

halihazırda kullanıyorum sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Hocam malzeme kalitesi nasıl ? Razerın mouselarını severek kullanıyorum ancak kulaklıklaır için gördüğüm herkes malzeme kalitesinden şikayetçi

Hocam malzeme kalitesi nasıl ? Razerın mouselarını severek kullanıyorum ancak kulaklıklaır için gördüğüm herkes malzeme kalitesinden şikayetçi
razer black shark v2x kulaklık kullanıyorum 3 yıl oldu sanırım ben gayet memnunum tek şikayetim kablolu olması onun dışında mikrofon ve ses performansı çok iyi bence

Önceki modelle birebir aynı desek yanlış olmaz hocam . v2 pro 2023 de çok kırılma oluyordu ancak bunda olacağını zannetmiyorum . Metal çubukların bağlandığı menteşe önceki modelde tamamen sabitti bunda az da olsa sağa sola oynama payı var (v3 pro modelindeki gibi 90 derece sağa sola dönemiyor) . Ben öncesinde 3 yıl blackshark v2x kullanmıştım , razer ergonomisine ve kafa bandına çok alışmıştım ondan v3 tercih ettim .

Ben depodan 5 liraya almıştım kullanılmamış gelmişti. Hafif ve baya rahat bir kulaklık. Anc hariç sanırım bir kulaklıkta olması gereken her şey var. Tek problem pc ilk açılınca dongle ile bağlanıyor fakat bu bağlantı Razer uygulamasına gitmiyor yani kulaklık off gözüküyor bu yüzden profiller aktif olmuyor dongle çekip takıyorum anında görüyor uygulama. 3-4 ay oldu alalı daha 1 defa şarj ettim. Hoş haftada 3 max 5 saat kullanıyorum

v2 sini kullanıyorum 2.5 yıldır. şöyle bir sorun var 5-6 aydır yeşil kablosunun dışı kırılıp dökülmeye başladı 1-2 aydırda ses gitgel yapıyor bütün sorun kablodan kaynaklı, şikayet var üzerindede çok talep açılmış çözüm üretebilecek bir babayiğit var mıdır? iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,328
Üyeler
199,340
Son üye
nympetria

Geri