Valla hocam fp olarak iyi gibi duruyoda ana sağlayıcı Türktelekom min fiyat 1100 lira veriyo bu adamlar aynı altyapıda 700 lira diyo ana sağlayıcı bizi niye baffiliyoki mantıklı olarak bu adamlardan daha ucuza vermesi gerekmiyomu
Uzun süreli müşteri olunca çok ucuza kullanılıyor Türk Telekom. Türk Telekom 1000TL çekiyor mesela ama 2028e kadar sabit fiyatla devam ediyor senin ucuz diye geçeceğin operatör sene başı zam yapacak seneye bu zamanlar bir zam daha yapacak. Taahhüt yenilerken de ucuz fiyat veriyorlar piyasaya göre.
Uzun süreli müşteri olunca çok ucuza kullanılıyor Türk Telekom. Türk Telekom 1000TL çekiyor mesela ama 2028e kadar sabit fiyatla devam ediyor senin ucuz diye geçeceğin operatör sene başı zam yapacak seneye bu zamanlar bir zam daha yapacak. Taahhüt yenilerken de ucuz fiyat veriyorlar piyasaya göre.
Onlarda da tek fiyat ödeme var, Türk Telekom sonraki taahhütte zamlı yaslıyor. Diğerlerinden farkı kalmıyor yani. Fiyat, zamlar ve taahhüt benzerler yani. Kağıt üstünde taahhüt değil, tek fiyat olarak geçiyor. Cayarsan da kalan parayı iade ediyorlar, taahhütte iade etmedikleri gibi para istiyorlar.
Türk Telekom, Sansüronline yasakları ve kötü değerlerine değmez, küçük ISS'ler o konuda daha iyiler. TürkNET ve Netspeed mesela bir sürü anlaşma imzalayıp, oyunlar veya sitelere bağlanmada hızlandırma falan yapıyor. Netspeed kendim kullanıyorum. Google, Netflix ve RIOT ile işbirlikleri var mesela örnek verecek olursam.
Doysalar ve parayı biraz da halkla paylaşsalar, inan muhalifler bile oy atacak. Ama yok doymuyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onlarda da tek fiyat ödeme var, Türk Telekom sonraki taahhütte zamlı yaslıyor. Diğerlerinden farkı kalmıyor yani. Fiyat, zamlar ve taahhüt benzerler yani. Kağıt üstünde taahhüt değil, tek fiyat olarak geçiyor. Cayarsan da kalan parayı iade ediyorlar, taahhütte iade etmedikleri gibi para istiyorlar.
Türk Telekom, Sansüronline yasakları ve kötü değerlerine değmez, küçük ISS'ler o konuda daha iyiler. TürkNET ve Netspeed mesela bir sürü anlaşma imzalayıp, oyunlar veya sitelere bağlanmada hızlandırma falan yapıyor. Netspeed kendim kullanıyorum. Google, Netflix ve RIOT ile işbirlikleri var mesela örnek verecek olursam.
Valla Türknet 100Mbps için 700TL çekerken arkadaşa o fiyata 200Mbps taahhüt yeniletmiştik Türk Telekomdan, şimdi Türknet 950TL oldu o uzun süre zamdan etkilenmeyecek.
Fiyat artışı sebebiyle millenicoma geçicem bu arkadaş kodu falan nasıl işliyor nasıl başvuru yapıyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi temmuz girmeden değiştirmem lazım .
Bir süre Millenicom müşterisi olarak bir tavsiye vermemi istersen kesinlikle geçme derim. Teknik destek konusunda çok eksikler zamanında arıza tespit için benden ekstra ücret istediler sorun çözme konusunda da hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Gerekirse biraz daha fazla vererek Turknetten şaşma fiyat sabitleme türknette de var en kötü onu kullanırsın ama yok çıkacam diyorsan da Türk telekom gibi adı bilinen adam akıllı firmaları tercih etmeni tavsiye ederim.
Benimki taktik değil ki hocam sesli yönlendirme zaten kendisi söylüyor bu telefona bağlı abone numarasından devam etmek için 1e basın sonrada bağlantı sorununuz varsa 3e basın tarzında bişey diyor zaten sonra müşteri temsilcisine bağlanıyor. Ama türknette direkt müşteri temsilcisi sistemi farkı. Bende türknet kullanırken en nefret ettiğim kısım o kısımdı. Sadece uygulamadan arıza kaydı açılıyor onların keyfi isterse arıyorlar maalesef orda bi taktik yok. Hatta dalga geçer gibi yazdığın mesaja cevap olarak... Bey ... Hanım sizi aradım ancak ulaşamadım diye mesaj atıyorlar.