❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

incehesap itopya tadını kaçırdı bakam aslan parçası vatan da duruşunu bozacak mı
Vatanın kurucuyu bağımlılık yapıcı maddeden iceri aldılar nakit cash lazım o bu sıra bozmaz stokları boşaltır

vatanı 1-2 aya yandaşlar satın alır orasıda gider elden bi amazon kalır

Alıntıyı görüntüle
Dilekçe vermeyin direkt hocam öncelikle firmaya ihtar çekmelisiniz. Ben sizi yönlendireceğim. Cebinizden de 5 kuruş masrafa gereki yok. THH kararı geldiğinde de bu konuya benim yerime KAPAK olarak eklersiniz. 2026 bitmeden monitörünüzü gerekirse icra marifetiyle sökerek almanıza yardım edeceğim. Tüketici mahkemesi ve icra hukuk mahkemesi kararlarını atmıyorum çünkü dediğim gibi art niyet mevcut.
Karar formlarını da göstersene Saul Goodman

konu çorba olmuş valla da arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum amacım parayı küçümsemek vs değil. 20-30k para çekip satın alsanız isyanınızda haklısınız diyeceğim. ürünler piyasada asla görünmeyecek fiyattan satışa sunulmuş. siz zaten satın alırken %90 iptal gözüyle almanız gerekiyor. şans oyunu oynuyorsunuz gibi bir şey. e eninde sonunda da paranız size geri yatacak. itopyanın ve benzeri firmaların kimsenin 500-1000 tlsine ihtiyacı yok. hata olmuşsa olmuş. burda thh falan diye diretmek biraz fırsatçılık ve arsızlığa giriyor. he inşallah gelir ürünleriniz ama ürünler gelince de sırıta sırıta anlatacak arkadaşlar var ne yazık ki. yani ayrıca thh diye direten arkadaşlar itopya babalarının olsa aynı tutumu gösterirler mi çok merak ediyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,620
Üyeler
198,601
Son üye
HunTierS
Geri