Anime Önerisi Lütfen

Hocam popüler kültürün dayattığı her şeyi izlemişsin.
Allah bilir doraemonda izlemişsinidr.
Önerildi mi bilmiyorum ama
Dr.stone
Fullmetal alchemist(2009) izleyebilirsin.

Neon Genesis Evangelion ( diziyi bitirdikten sonra The End of Evangelion filmi var)
Kimse yazmadığı için yazıyorum klasiktir. Konusu hakkında pek bir şey yazmayacağım bence herkesin bir kere deneyimlemesi gerekir. ( Normalde ben orijinal Japonca dublaj olarak anime izlesem de bu animenin ilk çıktığı yıllardaki ingilizce dublaj çok kaliteliydi ve bence kişisel tercihim tabii ki ama karakterlerin duygularını daha iyi veriyordu . (neon genesis evangelion ADV dub )

Code Geass
Bu da klasiktir ve bazılarına göre ve benim kişisel tercihime göre de bir animedeki ana karakteri ve konu işleyişini bitirişi açısından çok iyi bir anime.
Herkesin sevebileceği bir anime.
Benim başlamadan önceki tek önyargım karakterlerin biraz çubuk gibi görünmesiydi ancak sonradan bu sanat tasarımının animeyle uyumu hoşuma gitti.

Bu tavsiye ettiğim iki animenin de ortak bir yönü de var. İkisi de orijinal yapım yani herhangi bir ana kaynak manga yok ( sonradan animelerin
mangaları çıktı )

Bu ikisi benim favori animelerim kesinlikle ikisini de izlemeni tavsiye ederim.

Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur

İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
Castlevania . Vampirler ve canavarları seviyorsan izlemelisin. 32 bölüm.

Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyor
her part josephin oğullarının yani jojoların hikayesini anlatıyor ve aşırı eğlenceli ilerde fena açılıyor izlemen gereken animelerden biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri