Mahalle Bilgisayarcısı Olmak İstiyorum

Merhaba. Sıradan bir mahalle bilgisayarcısı olmak istiyorum ve onlar mesela anakartın tam olarak nerelerini tamir eder? Ve mikroskopla lehimleme yapma işi şart mıdır genel tamir için? Bir de genel olarak sıfır ekran kartları, anakartlar ve monitörler gibi şeyleri satacağım. Kazancımın da düz memur maaşı kadar/temel ihtiyaçlara çok rahat yetecek kadar olmasını istiyorum. Bir mahalle bilgisayarcısının neler yaptığı hakkında genel bilgileri verirseniz sevinirim. Ve cihazların piyasasını da çok bilmiyorum maalesef. Yani ticaret bilgim de yok. Her neyse. İyi günler dilerim.
Mahalle bilgisayarcısı olmak istiyorsan biraz kansız olman lazım 40k lık pc yi 70 k ya satacak kadar

Merhaba. Sıradan bir mahalle bilgisayarcısı olmak istiyorum ve onlar mesela anakartın tam olarak nerelerini tamir eder? Ve mikroskopla lehimleme yapma işi şart mıdır genel tamir için? Bir de genel olarak sıfır ekran kartları, anakartlar ve monitörler gibi şeyleri satacağım. Kazancımın da düz memur maaşı kadar/temel ihtiyaçlara çok rahat yetecek kadar olmasını istiyorum. Bir mahalle bilgisayarcısının neler yaptığı hakkında genel bilgileri verirseniz sevinirim. Ve cihazların piyasasını da çok bilmiyorum maalesef. Yani ticaret bilgim de yok. Her neyse. İyi günler dilerim.
Tavsiye etmiyorum kanka bizim mahalledeki bilgisayarcı geçim sıkıntısı yaşıyor. Ben mühendislik öğrencisiyim bana bu mesleği yapma sakın diyor işler iyi değil anlattığı kadarıyla.

Uygunsuz davranış
UZUN SÜREDİR BU KADAR KAHKAHA ATARAK GÜLDÜĞÜMÜ HATIRLAMIYORUM ASDKHJASJHDKJASHDKJASDKASGDGASD
İkile şurdan türeme bir de random atıyo :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mahalle bilgisayarcısı olmak istiyorsan biraz kansız olman lazım 40k lık pc yi 70 k ya satacak kadar
Yok o kadar kansız değiliz de bu mallar ne gülüyor anlamıyom bari kendileri de bir şeye benzese random atan bir akılsızdan ne hayır gelecek zaten.

UZUN SÜREDİR BU KADAR KAHKAHA ATARAK GÜLDÜĞÜMÜ HATIRLAMIYORUM ASDKHJASJHDKJASHDKJASDKASGDGASD
O gülücüğü bir de yüzüme at klavye delikanlısı :D Gülme şeklinde hayır yok zaten mal velet seni.

@azizigibson Reddit'e veya Discord'a git velet 13 yaşındasın anladığım kadarıyla.

İkile şurdan türeme bir de random atıyo :D

Yok o kadar kansız değiliz de bu mallar ne gülüyor anlamıyom bari kendileri de bir şeye benzese random atan bir akılsızdan ne hayır gelecek zaten.

O gülücüğü bir de yüzüme at klavye delikanlısı :D Gülme şeklinde hayır yok zaten mal velet seni.

@azizigibson Reddit'e veya Discord'a git velet 13 yaşındasın anladığım kadarıyla.
Senden olsa olsa mahalle soytarısı olur knk

Kurnaz girişimci olman lazım, öyleysen halledersin. Dürüst adam işi değil pek

Hocam olun olmasianda dürüst olun ya fahiş fuhuş fiyatlara işlem yapmayın formata bile 300-400para alan var yazik günah

Yani ozguvenini kirmayi istmeem ama cok sacma konsuyorsun ana kart tamiri oyle format atmaya 2 lehim yapmaya benzemez tek hatanla 10-15K lik anakrti cop edebilrisin ucuz anakartlardada tamir masrafi emegi zmaanida nerdeyse anakart fyati oluyor bu yuzden terci edilmiyor vs...

ayrica bilgisayarcilar artik gecniemiyor pekte anca parca satarak facbook goruplarindan 2.el cok ucuza urun alip daha pahaliya satarak al satciya donmusler pc pisyasaasini bilmiyorum tamiri bilmiyorum vs, diyorsun ama pc dukkani acacam diyorsun reis bu nasil mantik ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,440
Üyeler
198,563
Son üye
Media Markt Sponsor
Geri