Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
605
çok masraf yapmadan bilgisayar yükselmek için bu karta bakıyorum sistem DDR 4 oldugu içinde yeni birşeye pek gerek duymadım sıfırıda hepsiburada 23500tlhemde gaming z trio modeli psu da almam gerek tabi yanında 9060 xt baktım çok güçsüz 5060ti da keza öyle ve pahalı sizce mantıklımı yoksa yeni nesil ekran kartımı almalıyım

çok masraf yapmadan bilgisayar yükselmek için bu karta bakıyorum sistem DDR 4 oldugu içinde yeni birşeye pek gerek duymadım sıfırıda hepsiburada 23500tlhemde gaming z trio modeli psu da almam gerek tabi yanında 9060 xt baktım çok güçsüz 5060ti da keza öyle ve pahalı sizce mantıklımı yoksa yeni nesil ekran kartımı almalıyım
mantıksız. 90 serisi amd ve 50 serisi nvidia kartları varken yüzüne bakmazdım.

23kya 4070 satıyorlar zaten. 3080 çok mantıksız

Hocam yeni nesil kartlar tabikide daha mantıklı birde 9060xt ve 5060 ti ın performası %10 max daha azdır ama 3080 in sıfırımı kaldı kesinlikle alınmaz 10 luk performans kaybını kartlar frame gen ile katlıyor zaten .

Hatta 5060ti 16gb bile denk getirilir

O paraya alınmaz

3080 kullanmış biri olarak hayatta tavsiye etmem.

Evet güçlüyDÜ
Ama ısınma ve watt canavarı gerçekten. Buna karşılık aldığınız performans 4070 ayarında sadece

Rtx 30 çok zayıfladı artık

O sıfır satan hepsiburadada satan mağazayıda tahmin edebiliyorum. O adamın sıfır kart satması imkansız. Önceki ismi bişey Gamingdi

Satıcı muhtemelen trgaming falan. Alacağın kart 0 değil haberin olsun muhtemelen feleğin çemberinden geçmiş miningin en parlak döneminde zombi olmuş karta 0 sanıp o parayı vereceksin. 0 olsa bile alınmaz ayrıca

2.el olsa peki 3080 yerine ne alınabilir 15 17 bin tl civarlarına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı muhtemelen trgaming falan. Alacağın kart 0 değil haberin olsun muhtemelen feleğin çemberinden geçmiş miningin en parlak döneminde zombi olmuş karta 0 sanıp o parayı vereceksin. 0 olsa bile alınmaz ayrıca
nexora bilişim satıcı adı

eski ve performans tdp olarak kıyaslayınca şuankilere göre aşırı güç tüketimleri var. 2 nesil daha yeni 5yıl daha genç bir ekran kartı almak daha mantıklı

nexora bilişim satıcı adı
1782947987918.webp
:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paranızın hiç mi kıymeti yok azıcık bakın bir şey alırken. ossuruk bilişimden sıfır rtx 3080 alacağınıza inanıyor musunuz cidden? 2 nesil önceki kart üretimi duralı kaç yıl olmuş

Sıfır 3080 kalmamıştır. İkinci elde ise 15-17 arası gb modeline göre hala alınabilir bir kart. Hala 3080 kullanıyorum fiyatına oranla geçeceğim daha iyi bir kart bulamadım.

Geri