Instagram İnstada Yeni Özellikler Gelmiyor.

EnYorWizz

80+
Reaksiyon skoru
30
Geleli bir süre geçmesine birden fazla profil resmi ekleme özelliği ve kısa süre önce gelen şipşak, yoruma fotoğraf atma özellikleri bana gelmemiş. Güncellemeleri de yaptım telefon a36. Bilgisayardan da olmuyor nasıl bu özellikleri kullanıma açabilirim.

İnstanın rezalet optimazyonu yüzündendir kendi kafası eserse gelir bir çözümü yok diye biliyorum mesala bendede bir hesabımda olan özellik ötekinde yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnstanın rezalet optimazyonu yüzündendir kendi kafası eserse gelir bir çözümü yok diye biliyorum mesala bendede bir hesabımda olan özellik ötekinde yok
Şİmdi hatırladım bir ayar vardı ama tam olarak hatırlamıyorum biraz kurcalarsanız bulursunuz yeni özellikleri test etmek için bir ayar vardı onu açın belki gelebilir

Geleli bir süre geçmesine birden fazla profil resmi ekleme özelliği ve kısa süre önce gelen şipşak, yoruma fotoğraf atma özellikleri bana gelmemiş. Güncellemeleri de yaptım telefon a36. Bilgisayardan da olmuyor nasıl bu özellikleri kullanıma açabilirim.
Androidden iphonea geçince tüm özellikler geldi bide erken erişimide açtım üstüne.Androiddeyken araştırdım bu durumu ve ne yaparsam düzelmedi.Çözüm beklemek ya da iphone almak.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şİmdi hatırladım bir ayar vardı ama tam olarak hatırlamıyorum biraz kurcalarsanız bulursunuz yeni özellikleri test etmek için bir ayar vardı onu açın belki gelebilir
Biraz ayarları kurcaladım galiba o ayarı kaldırmışlar

bendede arkadaşlarımın beğendiği reels sekmesi gelmiyor ilginç

instagram okul projesi gibi bi uygulama login sistemi bile berbat

Nedense aynı modelde 2 arkakdaşım aynı sorunu yaşıyor biri mail attı sonra çocuğun 2x hızlandırmasınıda aldılar. İnsnta bi garip valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,941
Üyeler
198,665
Son üye
Mini_itx

Geri