🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2100

Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil sadece tek jack girişli kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Promosyon kodu ekranında TROY200 kodunu yazıyorsunuz troy olan bir kartla alışveriş yapın oluyor.
Kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim kısmını anlamadım. Mikrofonları kötü diye bunu alma düşünceniz varsa, bence bu fiyatlara harici mikrofon alın.

Kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim kısmını anlamadım. Mikrofonları kötü diye bunu alma düşünceniz varsa, bence bu fiyatlara harici mikrofon alın.
Şöyle kulak üstü kulaklığım var mikrofonsuz bir de kablolu kulaklığım var mikrofonlu ama telefonlara takılanlara benzer onu mikrofon girişine taksam oyunlarda sesim duyulur mu?

siz aldınız mı veya alan biri yardım edebilir mi ?
Ben şuan çok aradayım alıp almamakla

Şöyle kulak üstü kulaklığım var mikrofonsuz bir de kablolu kulaklığım var mikrofonlu ama telefonlara takılanlara benzer onu mikrofon girişine taksam oyunlarda sesim duyulur mu?

bende öyle taksit cıkarsa alıcam, dener misin taksit sende cıkıyor mu cıkmıyor mu

@darktower Ürün ağırlığı fazla, kafayı yorar gibisinden yorumlar vardı. Kullanıcı olarak bu konuda yorumun ne?
Öyle ağır değil ya, ağır olarak ATK Mercury kulaklığını kullanmıştım, o mesela net olarak baskı yapıyordu. Bu gayet hafif kalıyor. Ağrı falan yapmadı. Geçen bayağı CS2 rekabetçi maç yaptım. Havit'in kulaklıkları genel olarak da hafif oluyorlar. Kulak pedi büyük gibi gelse de, omurga kısımları ve o plastiği hafif.

İki ayrı kulaklık takıp, diğer kulaklığın mikrofonunu kullanabilirim demek istiyorsunuz galiba. Evet mikrofonu takarsanız, kulaklık ve mikrofonu ayrı ayrı seçebilirsiniz. Sorun yaşanır mı denemeniz lazım.

alıcamda taksitlendirme olmuyor öğrenciyim taksitsiz alamam maalesef
TROY200 kodu ile kredi kartıyla da baktım taksit seçenekleri gözükmüyor. Kodu kapatınca belki gözüküyordur, bir de Türk Telekom müşterisiyseniz veya tanıdık varsa, ondan şifre alıp da ₺150 indirimle almayı deneyin.

D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor. Uygulama olmadan da CS2, Valorant ve BF6 rahatça ses kastığımı söyleyebilirim.

Troy kartla alanlara da ₺200 kupon var. Troy kartınız yoksa Paycell falan hesabı açın veya bankadan ön ödemeli troy kart oluşturun. Parayı oraya aktarıp alın.

Kod: TROY200

Türk Telekom müşterilerine yine ₺150 kupon tanımlamışlar.

Bu sefer kodu kullanmayacağım, o yüzden ilk kullanan kişiye hayırlı olsun.
Şifre: 06641720

Alıntıyı görüntüle
Bu birde Vodafone pay ile yapılırsa 200 tl iade ediyor

Kodsuz da baktım taksit gözükmüyor. D&R galiba indirimli ürünlere taksit uygulamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,754
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri