🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Atk hub'u kullanacaklara tavsiyem uygulamanın otomatik güncelle özelliğini kapatın. Belki fixlerler gelen güncellemelerle çalışmayabilir

Nasıl kulaklık Alınır mı? sizce
Bence bu fiyata iyi ürün alınır. İhtiyacınız varsa alın ama, ben ana kulaklık olarak IEM kullanıyorum. IEM'lere göre ses kalitesi geride kalıyor. Ama kablosuz bir ürün istiyorsanız, bu bütçelere yakın bir kulaklık varsa geçilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atk hub'u kullanacaklara tavsiyem uygulamanın otomatik güncelle özelliğini kapatın. Belki fixlerler gelen güncellemelerle çalışmayabilir
Bu da mantıklıymış, ama ben ATK düzeltmeye uğraşacağını sanmıyorum. Keşke Havit ATK gibi bir uygulama yapsa da böyle saçmalıklarla uğraşmasak.

Ses deneyimini merak ediyorum benim mpow air 2 kopma sorunu yapıyor alsam ses olarak çok bir şey değişir mi acaba

Bence bu fiyata iyi ürün alınır. İhtiyacınız varsa alın ama, ben ana kulaklık olarak IEM kullanıyorum. IEM'lere göre ses kalitesi geride kalıyor. Ama kablosuz bir ürün istiyorsanız, bu bütçelere yakın bir kulaklık varsa geçilir.
Gamepower aero ultra mi bu mu

Gamepower aero ultra mi bu mu
Net bu.

Ses deneyimini merak ediyorum benim mpow air 2 kopma sorunu yapıyor alsam ses olarak çok bir şey değişir mi acaba
Ürünün sitesine baktım hiçbir bilgi yok. Bence her türlü kurtulun o üründen.

Bu da mantıklıymış, ama ben ATK düzeltmeye uğraşacağını sanmıyorum. Keşke Havit ATK gibi bir uygulama yapsa da böyle saçmalıklarla uğraşmasak.
Umarım fixlemezler bende aldım bi tane. Rampage blitz gibi bir tenekeden sonra çok iyi geleceğine inanıyorum.

Mikrofonu çıkarılabilir. Kutuda olmayan Razer BlackShar V2 X ve H2002BG kulaklıkları ile boyut farkı da böyle. BlackShark V2 X kadar büyük değil, gerçi kulak pedi daha büyük gibi geldi. H2002BG (Havit'in H2002P'si ve diğer çoğu kulaklığı bu boyutlarda) göre büyük.

Alıntıyı görüntüle

TROY kart olayını yaparsanız ₺1800 oluyor.
troy nasıl yapılıyor hocam bir de 1.7 ye değer mi ? genelde fps oynuyorum

Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil sadece tek jack girişli kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim.

troy nasıl yapılıyor hocam bir de 1.7 ye değer mi ? genelde fps oynuyorum
Promosyon kodu ekranında TROY200 kodunu yazıyorsunuz troy olan bir kartla alışveriş yapın oluyor.

Konudan bağımsız bir şey soracağım sadece iletişim kurmak için alınır mı kulaklığım var kablosuz kabloluda var mikrofonlu ama ses kartlı olanlardan değil sadece tek jack girişli kasaya sesin iletilmesi için ne yapabilirim.

Promosyon kodu ekranında TROY200 kodunu yazıyorsunuz troy olan bir kartla alışveriş yapın oluyor.
hocam taksit seçeneği gözüküyor ama çıkmıyor neden acaba ? bilgin var mı

Bir kağıdın üstüne kablosuz kulak üstü kulaklık yazsan zaten 2000 tl tutar yani bi kablosuz kulaklık için muazzam ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,327
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri