Gamegaraj Elite S67 Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
75000
Merhaba 70-75 bin tl arasına rtx 5070'li bir sistem bakıyorum taksit seçeneği en az 6 olacak sekilde. Bu sistem gözüme carptı 73 bin liraya 32 gb ramli olması şaşırttı piyasaya göre ucuz biraz ama ramin cl değeri ve kasa ile psu bana cok güven vermedi, bu psu ve kasayı alırsam bir sorun yaşar mıyım veya bu sistemin başka bir eksigi var mı, duruma göre bütceyi zorlayabilirim. Hepsiburada da oldugu icin özellestirme imkanı yok maalesef ki

Merhaba 70-75 bin tl arasına rtx 5070'li bir sistem bakıyorum taksit seçeneği en az 6 olacak sekilde. Bu sistem gözüme carptı 73 bin liraya 32 gb ramli olması şaşırttı piyasaya göre ucuz biraz ama ramin cl değeri ve kasa ile psu bana cok güven vermedi, bu psu ve kasayı alırsam bir sorun yaşar mıyım veya bu sistemin başka bir eksigi var mı, duruma göre bütceyi zorlayabilirim. Hepsiburada da oldugu icin özellestirme imkanı yok maalesef ki

Axess kartın varsa yarını bekle gamıng gecesınden bir şeyler alabilirsin peşin fiyatına

Axess kartın varsa yarını bekle gamıng gecesınden bir şeyler alabilirsin peşin fiyatına
Öyle bir şey mümkün ise bende yapacağım ama peşin fiyatına değildir ya benimde durumum arkadaş gibi axess ile alabilirim vade farksız 9 taksit ile

Hocam 32 GB ram olması şart mıdır 16 GB veya 24 GB olabilir mi

Harbi öyle bir şey varmı ben yok diye biliyorum birde peşin fiyatına taksit diyon
Var hocam 6 taksite kadar peşin fiyat mevcut temmuzun sonuna kadar ben bugün inşallah güzel bir sistem gelmesi dahilinde alacağım çok avantaj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,674
Üyeler
198,612
Son üye
Kaanguvenbas
Geri