Öneri RTX 4070 ve R5 7500f Kombinasyonu Monitör Önerileriniz?

Reaksiyon skoru
5
Öncelikle herkese iyi forumlar,

Gigabyte g25f2a monitör aldım yeni ama dün oyun oynarken bir anda görüntü gitti iade ettim.

fps oyunları ve tasarım işi yapıyorum önereceğiniz monitörler var mıdır? bütçe 10kya kadar çıkabilirim.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam bende Grafik Tasarımcıyım aynı kombinasyonu kullanıyordum 10 ay öncesine kadar 2k da sorun yaşatabilir 7500F onun için 1080p İPS bir monitör hem Tasarım işlerin için hemde oyunlar için ideal olacaktır 10k ya kadarda kaliteli bir monitör bulabileceğini düşünüyorum aşağıda önerdiğim monitörlerin linklerini bırakıyorum.

- Asus TUF 1080p (Benim Önerim bu)
- Lenovo Legion (Daha hızlı bir monitör dersen fakat bu VA panel)
- Samsung Odyssey G4 (Alternatif f/p)

Hocam bende Grafik Tasarımcıyım aynı kombinasyonu kullanıyordum 10 ay öncesine kadar 2k da sorun yaşatabilir 7500F onun için 1080p İPS bir monitör hem Tasarım işlerin için hemde oyunlar için ideal olacaktır 10k ya kadarda kaliteli bir monitör bulabileceğini düşünüyorum aşağıda önerdiğim monitörlerin linklerini bırakıyorum.

Teşekkür ediyorum yorumun için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns hocam rahatsız ediyorum ama sen ne önerirsin.

2kda 7500f ne sorunu yaşatacak

Grafik tasarım işleri için 1k monitör daha iyidir elbette ama ben hala 7500f nasıl 2k’da yetmiyor onu anlamakta güçlük çekiyorum. 2k’da işlemci üzerindeki yük azalıyor. Biri bana izah edebilirse sevinirim, öğrenmenin yaşı yoktur yeni bilgiye asla hayır demem

1080p alacaksanız 24 inç daha iyi olabilir
Ya normalde aldığım gigabyte monitör okeydi benim için ama iki defa da sorun yaşayınca tekrar almak içime sinmiyor öneriniz varsa açığım hocam. Zaten Gigabyte monitörü seçip alana kadar akla karayı seçmiştim böyle de olunca iyice kafam karıştı.

Grafik tasarım işleri için 1k monitör daha iyidir elbette ama ben hala 7500f nasıl 2k’da yetmiyor onu anlamakta güçlük çekiyorum. 2k’da işlemci üzerindeki yük azalıyor. Biri bana izah edebilirse sevinirim, öğrenmenin yaşı yoktur yeni bilgiye asla hayır demem
Doğru hocam ben ekran kartı yüküyle işlemci yükünü karıştırdım o an yüksek ihtimalle yanlış yazmışım :D Çalışırken girdiğim için foruma daha çok kusura bakmayın artık.

Hocam dediğin gibi 2k'ya alınınca 7500f'in yükü azalır 1080p'de darboğaz yaparken 2k'da asıl gücü ortaya çıkar :D

Öncelikle herkese iyi forumlar,

Gigabyte g25f2a monitör aldım yeni ama dün oyun oynarken bir anda görüntü gitti iade ettim.

fps oyunları ve tasarım işi yapıyorum önereceğiniz monitörler var mıdır? bütçe 10kya kadar çıkabilirim.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben geçen gün bu monitörü aldım itopyadan. Eve geldim kurdum, ışık sızması vardı sağ üst tarafta panelde götürdüm. Değiştirelim dediler, değiştirdiler yeni bir monitör verdiler orda da teslim almadan önce denedik bu sefer de ölü piksel çıktı, komple iade aldılar. Ben de bu sıra tam olarak 10k limitle 2k monitör bakıyorum. Bugün incehesap indirimine bir bakacağım. Birşeyler çıkmazsa asus tuf'lardan bir tanesini alırım gibi geliyor.

Hocam dediğin gibi 2k'ya alınınca 7500f'in yükü azalır 1080p'de darboğaz yaparken 2k'da asıl gücü ortaya çıkar :D

Ben geçen gün bu monitörü aldım itopyadan. Eve geldim kurdum, ışık sızması vardı sağ üst tarafta panelde götürdüm. Değiştirelim dediler, değiştirdiler yeni bir monitör verdiler orda da teslim almadan önce denedik bu sefer de ölü piksel çıktı, komple iade aldılar. Ben de bu sıra tam olarak 10k limitle 2k monitör bakıyorum. Bugün incehesap indirimine bir bakacağım. Birşeyler çıkmazsa asus tuf'lardan bir tanesini alırım gibi geliyor.
Tasarım işleriyle de uğraştığım için genelde 27inç öneriyorlar ama fps oyunlarında yırtılma falan olur diyorlar valla kafam yine çorba oldu hocam biraz daha araştırıp alacağım artık bakalım ne olur yanıtın için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu curved hocam ama yinede önerin ve yanıtın için teşekkürler.

Sabah akşam elo kasmayan adama 24-27" çok fark etmiyor FPS oyununda emin olun, her ikisini de denedim oynayışımda bir fark olmadı. Oyuna girdiğinizde "off ya 27" monitör aldım adamı vuramıyorum" gibi bi şey olamaz.

O sistemle 2K öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,881
Üyeler
199,241
Son üye
metin376

Geri