Öneri Rdr2 Bitti Yastayım!

ilk çıktığında gtx780ti 3gb + i3 7100 sistemimle bitirmiştim hatta yarım gün bile izin alamadığım işyerinden 1 hafta izin almıştım oyunu oynamak için sonra diğer oyunlar hiç tat vermedi arada zaman geçirmek için girip half life 2 oynadım zar zor dayandım.
hahah seninki başka seviyeymiş kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir kere dublaj oynayın asik olacaksınız
kurtlar vadisindeki ekipmi seslendiriyor ahahaa

rdr 2 arap atı gibidir, sonradan açılır. mafia 1 remake ve mafia the old country bir göz atın, TLOU 1 ve 2 de bakılabilir.

rdr 2 arap atı gibidir, sonradan açılır. mafia 1 remake ve mafia the old country bir göz atın, TLOU 1 ve 2 de bakılabilir.
old country güzele benziyor knk bunuda ekledim indirimde alırım

Beyler rdr2 bitti yas sürecine girdim böyle bir şey yok. Neyse Dutch son kıyağını yaptı Micha leş oldu. Artık yapacak bir şey yoktur herhalde oyunda. Aynı hazzı verecek nokta atışın bir oyun bulurmuyum sizce? Hikayeli oyun olarak tek RDR2 oynadım sadece başkada oyun oynamadım.
Minecrafy diye oyun var onu sevmezsen steam oyna

Uygunsuz davranış
ara sahnelere space basıp geçiyosan haklısın bence de neyini oynuyorsun
yok ne bileyim çocukken oynardım gta vice felande gta5 var ama açıp bakmadım bile eskiden çok oynadığım içinmi nedir kötü hissetiriyor hahaha

Minecrafy diye oyun var onu sevmezsen steam oyna
eyw knk çok parlak espiri yaptın herkesi kendin gibi beynini pc ye akıtmış sanma

direk witcher 3 yap şuan zaten 3 dolar falan oynamadıysan akar hemen ardından 80 saat rahat gömersin

yok ne bileyim çocukken oynardım gta vice felande gta5 var ama açıp bakmadım bile eskiden çok oynadığım içinmi nedir kötü hissetiriyor hahaha
O zaman neye göre "bok gibi oyun" diyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,446
Üyeler
199,158
Son üye
marquin

Geri