Marka ile ilgili olmayacak da ne ile ilgili olacak? Asus cwt, great wall, seasonic gibi markalara üretim yaptırıyor, keza Corsair de ağırlıklı olarak cwt ve great wall ile çalışıyor, MSI da aynı şekilde ağırlıklı cwt. NZXT cwt ve seasonic. Bu liste böyle uzar gider, bunlar piyasanın en iyileri. Tabi yine kaliteli üretim yapan firmalarda var o ''marka ismi var'' dediğiniz şey kalite aslında. Gidin ASUS diye 10K ya TUF alın demiyoruz o paraya C1200 var misal yine CWT üretimi piyasanın en iyilerinden biri ama gözünüzü seveyim şu saçma sapan raijintek, 1stplayer, enermax gibi markaları önermeyin bunlar da kötü değil ama sorun çıkarma olasılığı yüksek, fanından ses yapar, sağından solundan ses yapar çünkü kalite olarak saydığım firmalara yakın bile değiller.
Hepsini geçtim piyasada custom platform üretim yapan firmalara bile baksan ne demek istediğimi yine anlarsın. Standart platformun üzerine custom özelleştirmeler yapıp platformu iyileştirebilen kaç firma var? sanıyorsunuz ki her firma direkt üretim yaptırıp üzerine etiket basıyor. Bak bakalım Corsair in, Asus un kaç tane standart platform ünitesi var ondan sonra konuş...
NZXT nin şuan öve öve bitiremedikleri, sorunsuz seri olan C serisi ATX 3.1 PSU ları da custom platform yani HEC e üretim yaptırıp da herkesin standart kullandığı bir platform değil, aynı platformun üzerine raijintek marka basıp satsa belki türlü türlü sorunlar olacak ama adamlar HEC e üretim yaptırıp platformuı da kendileri elden geçirmişler ortaya da muazzam bir PSU çıkmış.
Neyse isteyen istediğini alır beni ilgilendirmiyor ama lütfen SPL den platform, tier falan bakıp aaa aynı ya bunlar diye millete PSU önermeyin.