Ps5 Bi Süre Sonra Sıkıyormu

Etrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor
online oyunlar oynamayı seviyorsan gerçekten bi süre sonra oynamak istemiyorsunuz onun yanında birkaç sebepte var elbette turkçe yama yapılabilir pcde, buda birkaç hikayeli oyunda daha fazla keyif almanızı sağlar bana göre, playstation 5 sahibi değildim 4 sahibiydim pc almak için sattım onuda tamamıyla oynadığınız oyunlara bağlı

Etrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor
Bence Arkadas ortami yoksa pek sarmiyor populer oyunalri oynadiktan sorna cikiyor yani gunun sonunda npclere karsi oyun oynuyorsun yani bilmiyom belk iben oyle dusunuyorumdur hiokayeli oyualri saaatlerce oynadiktan sonra bayiyiyor anca beraber yan yana veya onunda playstationu varsa (ki genlde dusuk olassilik pc daha yaygin turkiyede) sariyor ama pc de ise arakdaslar ile sohbet muahhabbet vs. edebiliyorsun oyun fiyatlari daha makul ve ucretsiz secenegide cok fazla ayrica crack secenegi de var (ki crack ile coop oyunalr oynanabiliyor) ve oyunda surekli bayar o yuzden iste dc den sohbet edielbilyior beraber film dizi iszleme veya ekran paylasip aktivite yapma vs... gibi bir cok sey yapilabiliyor

Yani PC daha mantikli PS alacaksan arkadas cevrendede baya bulunmasi ve aktif olmasi lazim ayrica maddi durumalri iyi olmali ki herkes oyun alabilsin malum ps da oyun fiyatlari cok pahali yani bana kalirsa bunalr disinda sadece gta 6 icin alinir erken oynamak isteyenler icin yoksa tavsiye etmiyorum

ps5 artık zengin işi oldu gittikçe oyunlara ulaşmakta zorlaşacak.
bugün bir oyun 2 ile 4 bin TL satılıyor.
CD olayı da artık bitiyor.

PC de de aynısı yapılabiliyor kasayı tv ye bağla gamepad ile oyna aynı şey zaten. Ben öyle yapıyorum.
Kral mesela ben koca kasayı sürekli nasıl taşıyayım üstelik güzel de görünmüyor oturma odasında. yorucu ya kim uğraşacak onla. Ps5 aldım bir tane arkadaşlar gelince oynuyoruz ara sıra fifa giriyorum hikayeli oyun oynayıp çıkıyorum. Yaylaya gittiğimizde, arkadaşlara kalmaya gittiğimde çantaya atıp götürüyorum. Bütçeniz varsa, arkadaş ortamınız varsa alınır ps güzel keyifli kullanması.

Geri