Ufak darbede bilgisayar kapanması reset atması = kablolarda, anakarta bağlanan güç girişlerinde, psu kablosunda montaj hatası var demektir
İnanın başka bir şeyin problemi değil. Siz kontrol ettim dersiniz eminsinizdir ama iş öyle değildir
Kasamın psu kablosunu macun değiştirmek için belki 10 dan fazla çıkarıp takmışımdır. Bi gün sanırsam 11. Kez çıkarıp taktım sistemi çalıştırdım sıkıntısız oynuyorum
Ama ne hikmetse pubgye girdiğimde her defasında oyunun ortasında bazen geç safhada bazen erken safhada bilgisayarı komple kapatıyor. Deli olmalık bi durum. Senelerce aynı kasada oynadığım bilgisayarda aynı oyunda sorun yoktu ne hikmetse o 11. De gümleyip oyunu kapatıyordu. Uyku modlarından tut biostan yapmadığım ayar kalmadı bütün overclocklara kadar geri aldım yapay zeka bile yardımcı olamadı.
İşin kötü tarafı başka oyunda kapanmıyoken sadece PUBG de kapanması yapay zekanın bile suçu PUBGye atmasına sebep oldu
Sorun neyden çıktı biliyo musun? 
anakart üzerindeki 8 pin CPU güç girişiyle psunun kablosunu çıkarıp tekrar öküz gibi oturttum. Bir daha asla pubgde bilgisayarı kapatmadı. Yani 8 pin cpu güç girişiyle psunun kablosunu tekrar çıkarıp oturttum sorun kalmadı. Demekki “gözümüzle görmediğimiz bir temassızlıktan dolayı atıyormuş”
Siz komple garanti olsun anakart üzerinde takılı olan bütün güç girişlerini sata kablolarını vs geri çıkarıp takın ve psu kablosunuda tekrar takın ve uyguladığınız baskı biraz fazla olsun. Fan kablolarını çıkarmanıza gerek yok
Sorun çözülecektir eminim