🔥İndirim Tp-Link Archer Vx1800v, Ax1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 3.024₺

O modem de qos desteği yok alan ona göre alsın

Benzer Fiyatlara Ben Daha İyi Versiyonunu Satıyorum İsteyen Yazsın .

indirim konusuna ikinci el reklamı da yapmayın be kardeşim ne alaka

Wifi - 6 destekli modem. kullanıcı yorumlarında geniş evlerde çekim gücünün iyi olduğu yazıyor. Akakçe verisine göre son 6 ayın en düşük seviyesinde.

Amazondan alıntı yorumlar:

Alıntıyı görüntüle
Hiç tavsiye etmeyeceğim bir cihaz özellikle bu fiyata.

Wifi - 6 destekli modem. kullanıcı yorumlarında geniş evlerde çekim gücünün iyi olduğu yazıyor. Akakçe verisine göre son 6 ayın en düşük seviyesinde.

Amazondan alıntı yorumlar:

Alıntıyı görüntüle
daha önce bu modemi kullanıyordum modem aşırı ısınıyor 60-70 gb dowlandlarda sonra internet gidiyor du yeniden başlatmanız gerekiyor daha güçlü modemlere bakmanızı fayda var.. ayrıca bazı ayarları desteklemiyor bu modem

o kadar b!k!an bir modemki ara yüze erişemiyorsunuz , modemi linux dan hackleyip kullanıcı adını almadan başka modem kullanamıyorsunuz , superonline kullanıcı adı ve şifresini vermiyor zorunlu onların verdiği modemi kullanmak zorunda kalıyorsunuz , ama verdikleri wifi 6 modem fiber optik kablo kullandığı için 2000 mps kadar hız sağlıyor , yani verdikleri modem kötü değil iyi bir modem ama onlara bağlı olmak müşteri hizmetlerini 20 dk bağlanmadan ayarlarını değiştirememek koyuyor küçük bir ayar için bile müşteri hizmetlerini arıyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bir şey sorcam fiber destekli demiş , üstteki kabloyu takacak portu yok bu modemin ben göremedim nereye takacam ben bunu

Alıntıyı görüntüle
Bu söylediğin kablo direk bu modeme takamazsın turknet kullanıyorum bu kablo için ayrı bir kutu var o kutudan cat5 ile modeme bağlı

BuNa ReKlAm DeNiYoR Bu ArAdA HaBeRiN OlSuN
two green frogs are standing next to each other and one of them is touching the other 's face .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,549
Üyeler
198,790
Son üye
Shuras

Geri