Kernel Power 41, Volmgr 161, Eventlog 6008 Hataları Alıyorum Resetleniyor Sistem

Farklı psu ile dene muhtemelen psu dur
psu'dan olsa ama bilgisayarcıya götürdüğümde orada da olması lazım değil mi aynı sorunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani çok garip. Bilgisayarcida olmuyor evde oluyor şimdi sistem psu sorun desem bir ayrı demesem ayrı gerçi kaliteli psu da onu izole edebilir orası ayrı
Tam bir lanet gibi yapıştı kaldı. Virüs falan kaynaklı desem kaç kere format atıp temiz kurulum da yaptım bütün yazılım güncellemelerini kazıyıp elle kendim güncelledim aynı şekilde BIOS'u da öyle yaptım bana mısın demiyor.

psu'dan olsa ama bilgisayarcıya götürdüğümde orada da olması lazım değil mi aynı sorunun
Evet mantıken ama ters orantılı olabilir onun elektriği temiz psu kötü(izole edilebilir olabilir) senin elektirik kötü psu kötü(temiz akım sağlamıyor olabilir) yine de başka psu ile deneme şansın varsa dene

Tam bir lanet gibi yapıştı kaldı. Virüs falan kaynaklı desem kaç kere format atıp temiz kurulum da yaptım bütün yazılım güncellemelerini kazıyıp elle kendim güncelledim aynı şekilde BIOS'u da öyle yaptım bana mısın demiyor.
Yazılımsal olsaydı çözerdi Ama yazılımsal degil

Evet mantıken ama ters orantılı olabilir onun elektriği temiz psu kötü(izole edilebilir olabilir) senin elektirik kötü psu kötü(temiz akım sağlamıyor olabilir) yine de başka psu ile deneme şansın varsa dene

Yazılımsal olsaydı çözerdi Ama yazılımsal degil
Bakalım yarın başka psu takıp deniyicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,721
Üyeler
199,211
Son üye
huseyin1358