Yardım Akko Tac75 He mi Aula F75 mi?

HunTierS

80+
Reaksiyon skoru
1
Dün Aula F75 için zaten konu açmıştım bütçem 3000 lira falan diye. Haftaya haftasonu alacağım için her gün bakarken Akko TAC75 HE'yi gördüm ve baktım beğendim. İncelemelerine baktım, yapay zekaya sordum, genel olarak Aula F75'ten iyi olduğu söyleniyor. Tek sıkıntısı Türkçe keycap yok ama eğer cidden söylenen kadar fark varsa alabilirim hem zaten şu an 300 lira kadar daha ucuz. 2700 liraya buldum. Eğer bu bir fırsatsa sıcak fırsatlarda bile paylaşılabilir gibi. Nasıl bir klavye ne dersiniz?

Güzel f/p bir klavyedir. Ama bu fiyat bandında k1 he yi seçerdim ben. Kasa kalitesi olarak k1 he daha iyi bence akko tac 75 kullanmadım bir ara bir arkadaşım satıyordu o zaman önermişti.

Bu arada f75 mekanik akko tac75 manyetik klavyedir. Önerdiğim k1 he de manyetik.

Akko makko neyin nesidir bilmem ama aula erkek işidir f87 var sağlam güzel öneririm.

Güzel f/p bir klavyedir. Ama bu fiyat bandında k1 he yi seçerdim ben. Kasa kalitesi olarak k1 he daha iyi bence akko tac 75 kullanmadım bir ara bir arkadaşım satıyordu o zaman önermişti.

Bu arada f75 mekanik akko tac75 manyetik klavyedir. Önerdiğim k1 he de manyetik.
Her ne kadar baksam da kasa kalitesinin daha iyi olduğuna dair bir şey bulamadım, tabi kişisel yorumunuz o. Diğer özellikleriyle de hala TAC75 önde gözüküyor.

Her ne kadar baksam da kasa kalitesinin daha iyi olduğuna dair bir şey bulamadım, tabi kişisel yorumunuz o. Diğer özellikleriyle de hala TAC75 önde gözüküyor.
Hocam tac75 iyidir. Hızlıdır. k1 he ye dair düzgün bilgi almak istiyorsanız keychron j2 he yi incelemenizi tavsiye ederim. Zira keychron klonudur. Stabildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,196
Üyeler
200,305
Son üye
Kabbani

Geri