🔥İndirim Realme Gt6t 12/256 22.049tl / Hepsiburada

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
646
Cep telefonu ihtiyacı olan varsa değerlendirsin.

Geçen indirimlerde 19999TL'ye düştü, denemek için satın aldım. Sunduğu özellikler, performans ve stabilite anlamında da oldukça memnun kaldım.

Fiyatına göre donanım çok iyi. İşlemci 7+gen3, eski nesil amiral gemisi 8 gen 2'ye yakın bir işlemci. Ekran LTPO amoled, parlaklık Antalya güneşinde bile yeterli. Batarya 5500mah çift hücreli, 120w hızlı şarj desteği var ve adaptör kutudan çıkıyor. Depolama UFS 4.0, bellekler hem 12gb hem LPDDR5X. Haptic performansı falan fiyatının üzerinde.

Eksileri ana kamera ve özçekim kamerası iyi olmasına rağmen geniş açı kamerası kötü telefoto hiç yok. Bir de üç sene OS, dört sene güvenlik güncellemesi takviminin iki senesini doldurdu cihaz. Güncel olarak realme os 7.0 ve android 16 ile çalışıyor. Arayüz oppo, one plus ile aynı. Son eksisi de gündelik kullanımda yaz aylarında bir tık ılık çalışan bir cihaz.

İhtiyacı olan kaçırmasın.

Ekler

• 54800.webp
    54800.webp
    91.2 KB · Hit: 143
Cep telefonu ihtiyacı olan varsa değerlendirsin.

Geçen indirimlerde 19999TL'ye düştü, denemek için satın aldım. Sunduğu özellikler, performans ve stabilite anlamında da oldukça memnun kaldım.

Fiyatına göre donanım çok iyi. İşlemci 7+gen3, eski nesil amiral gemisi 8 gen 2'ye yakın bir işlemci. Ekran LTPO amoled, parlaklık Antalya güneşinde bile yeterli. Batarya 5500mah çift hücreli, 120w hızlı şarj desteği var ve adaptör kutudan çıkıyor. Depolama UFS 4.0, bellekler hem 12gb hem LPDDR5X. Haptic performansı falan fiyatının üzerinde.

Eksileri ana kamera ve özçekim kamerası iyi olmasına rağmen geniş açı kamerası kötü telefoto hiç yok. Bir de üç sene OS, dört sene güvenlik güncellemesi takviminin iki senesini doldurdu cihaz. Güncel olarak realme os 7.0 ve android 16 ile çalışıyor. Arayüz oppo, one plus ile aynı. Son eksisi de gündelik kullanımda yaz aylarında bir tık ılık çalışan bir cihaz.

İhtiyacı olan kaçırmasın.

1 sene os 2 sene güvenlik güncellemesi kalmış alınmaz sanki
hem yazılımı güncel olsa bile güven vermiyor

1 sene os 2 sene güvenlik güncellemesi kalmış alınmaz sanki
hem yazılımı güncel olsa bile güven vermiyor
İhtiyaç varsa alınır Oppo'nun alt markası olduğu için güvenlikle alakalı bir problem olmaz.

Honor 400 serisi piyasadan çekilince buralar boş kaldı. Fiyatına göre en iyi donanım bu cihazda sıfır, resmi garantili olarak.

Realme distribitörü devredilmiş diye okumuştum. Şuan hali hazırda Ouno diye bir firma destek veriyor.
bence devredilen şirket yok sözde var bütün çalışanlarını geçen sene işten çıkardı sonra alımla alakalı 1 tane bile haber görmedim ki yeni cihazda 2 yıldır ülkeye gelmedi

bana sorarsaniz yakin zamanda 18.999tlye satilan

Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 daha albenili bir cihazdı.

realme daha iyi ama burdaki servis sağlayıcısı şu an tek sorun yoksa cihazları iyi , teknik servislerinide aradım 5 yıl daha sözleşmeleri devam ediyor muş ama şirketle şu an yeni bir temasları olmamış

bence devredilen şirket yok sözde var bütün çalışanlarını geçen sene işten çıkardı sonra alımla alakalı 1 tane bile haber görmedim ki yeni cihazda 2 yıldır ülkeye gelmedi
Devredilen değil de distribütör olarak üstlenen bir firma var resmi olarak. Destekleri, satış sonrası deneyim nasıldır bilmiyorum ama olası sorunda satıcı Hepsiburada olduğu için sorun yaşandığında muhatap bulunacağını düşünüyorum.
bana sorarsaniz yakin zamanda 18.999tlye satilan

Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 daha albenili bir cihazdı.

Fiyatına göre sundukları anlamında realme daha iyi. Tecno da değerlendirilebilir. Ben bir haftadır kullanıyorum. Galaxy s25+, magic 7 pro gibi amiral gemi segment cihazlardan sonra performans ve deneyim anlamında eksiklik hissetmediğim bir cihaz oldu. Bu yüzden paylaşmak istedim.

Devredilen değil de distribütör olarak üstlenen bir firma var resmi olarak. Destekleri, satış sonrası deneyim nasıldır bilmiyorum ama olası sorunda satıcı Hepsiburada olduğu için sorun yaşandığında muhatap bulunacağını düşünüyorum.

Fiyatına göre sundukları anlamında realme daha iyi. Tecno da değerlendirilebilir. Ben bir haftadır kullanıyorum. Galaxy s25+, magic 7 pro gibi amiral gemi segment cihazlardan sonra performans ve deneyim anlamında eksiklik hissetmediğim bir cihaz oldu. Bu yüzden paylaşmak istedim.
ben buraya yazıyorum ya black friday de yada 11.11 indiriminde bu realme gt 6 t yada 12 plus , gt6t 15 bin in altına satılcak , realme 12 plus 10 binin altını görecek

Canavar gibi telefon. 5500mAh batarya ile gsmarena testinden 15 saat almak beceridir. Diğer özellikleri zaten ortada, fiyatının üstünde cihaz.

Canavar gibi telefon. 5500mAh batarya ile gsmarena testinden 15 saat almak beceridir. Diğer özellikleri zaten ortada, fiyatının üstünde cihaz.
Ben batarya konusunda, evin konumunun şebeke çekim gücü açısından kötü bir lokasyonda olması sebebiyle hep sıkıntı çekerim.

S25+ 4900 mah ile 3 saat ekran süresi ancak veriyor.
Magic 7 Pro daha büyük pile rağmen 5 - 6 saat civarı ekran süresi veriyor.
Daha da kötü yanı iç odalarda mobil veri kağnı hızında, aramalarda sık sık kalitesiz ses ve kesilen görüşmeler sorunu yaşıyorum.

Bu cihaz her yerde 20 mbps civarı 4.5g çekim gücüne sahip. Kesilme de henüz yaşamadım, sanırım kasanın plastik olması daha iyi çekmesini sağlıyor. Batarya da kullanıma göre 5 - 7 saat civarı ekran süresi veriyor. Otuz dakikada da tam şarj oluyor. Daha ne olsun bu fiyata 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri