Aula V9 Ultra Plus Alınır mı?

Razer ergonomi ve kullanışlılık açısından iyidir de en dandik mouse ile en tepe modeli bile kronik scroll arızalı.

1. Nesil deathadder kullandım scroll bozuldu.
V3 kablolu şimdilik sağlam.
V3 pro kablosuz servise gitti değişti.
Razer kullanıyorsan scroll'u bozulacak raconu öyle.

Razer kullanıyorsan scroll'u bozulacak raconu öyle.
Ergo mouse kullanmaya alıştık bu zıkkımdan başkasını kullanamıyorum. Almak isteyenlere de tavsiye etmiyorum. 4. Nesilde durum nedir bilmiyorum.

Tamam reis olayı anladım ben. %7 elektronik ürünü varya ondan 2721 gözüküyor. Normalde 2700 fiyat ama indirimle 2500 düşmüş. Kuponlada 2250 düşüyo. Heralde daha fazla indirim gelmez değil mi? 467 lira + kargo bedava. 500 tllik falan kupon düşme ihtimali var mı bilmiyorum ama.
O kadar kupon vermezler ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ergo mouse kullanmaya alıştık bu zıkkımdan başkasını kullanamıyorum. Almak isteyenlere de tavsiye etmiyorum. 4. Nesilde durum nedir bilmiyorum.
Çinli farelerde de ergo mouse var. Sonraki mouse alımınızda değerlendirin.

Hocam o zaman heralde elimdeki fırsat şu an en iyisi. 250tl kupon+%7 elektronik indirimiyle 2721 tl fiyatı varken 2250 liraya geliyor. Kargo da bedava.

Bir de hocam şu an evde olmadığımdan sipariş veremiyorum da. Bu elektrik indirimi ne kadar süre devam ediyor? Nerden bakacam, ayrıca hoşgeldin kuponununda süresini bilmiyorum onun da süresini biliyor musunuz?

Hoşgeldin kuponu hemen bitmez, genelde kuponlar 1 aylık falan oluyor, bazıları 3-6 aylık. Kupon eklerken detayını gösterir. Diğer indirim kupon olarak göstermiyorsa, nerede yazıyor detayı bilmiyorum. Ben de aksesuar indirim kuponu bu ayın 10. gününe kadar devam ediyor. Ama sendeki %7 indirim ile aynı şey değil galiba bu anlamadım.

2026-07-06_21-12.webp

V9 ultra fiyatına göre baya iyi, plus sadece biraz daha büyük, aradaki farka değmez bence.

Bende v9 ultra almak istiyorum vxe r1 den geçicem r1 bana bi tık küçük kalıyordu bunda sorun yaşar mıyım?

Tamam reis olayı anladım ben. %7 elektronik ürünü varya ondan 2721 gözüküyor. Normalde 2700 fiyat ama indirimle 2500 düşmüş. Kuponlada 2250 düşüyo. Heralde daha fazla indirim gelmez değil mi? 467 lira + kargo bedava. 500 tllik falan kupon düşme ihtimali var mı bilmiyorum ama.
Vay arkadaş dün 2430'a aldım. Yalnız şöyle bir durum var bende bilgisayar ürünlerine kupon sepette gözükmüyordu sadece 100tl kupon vermişti

Bende v9 ultra almak istiyorum vxe r1 den geçicem r1 bana bi tık küçük kalıyordu bunda sorun yaşar mıyım?
Daha önceden kullanıp, boyutu hoşuna giden fareyi ekleyip, soldaki üç noktadan benzer shapeleri göster diyebilirsin.

Aşağı kaydırırsan daha detaylı bilgiler var. Yani aralarında inanılmaz boyut farkları yok, hatta VXE R1 daha büyük kalıyor, Ultra+ modeli daha büyük.

2026-07-06_22-01.webp

Hoşgeldin kuponu hemen bitmez, genelde kuponlar 1 aylık falan oluyor, bazıları 3-6 aylık. Kupon eklerken detayını gösterir. Diğer indirim kupon olarak göstermiyorsa, nerede yazıyor detayı bilmiyorum. Ben de aksesuar indirim kuponu bu ayın 10. gününe kadar devam ediyor. Ama sendeki %7 indirim ile aynı şey değil galiba bu anlamadım.

Alıntıyı görüntüle
%7 herkeste var. Girer bakarsan ben de geç farkettim. Mesela 2500 lira görüyon ya. O aslında 2721 liraymış. %7 indirimi direk yazmışlar fiyat olarak.

%7 herkeste var. Girer bakarsan ben de geç farkettim. Mesela 2500 lira görüyon ya. O aslında 2721 liraymış. %7 indirimi direk yazmışlar fiyat olarak.
Ben de gözükmüyor ya, farklı hesaplara farklı fiyatlar gösteriyor olabilirler. Bakın çok indirim yaptık alın gibisinden. Bunu Playstation bile yapğmaya başladı yani. Sepette 2.503, düzü 2530 olarak gözüküyor.

2026-07-06_22-56.webp

Ben de gözükmüyor ya, farklı hesaplara farklı fiyatlar gösteriyor olabilirler. Bakın çok indirim yaptık alın gibisinden. Bunu Playstation bile yapğmaya başladı yani. Sepette 2.503, düzü 2530 olarak gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle
Bu arafa reis alıyom ben bunu. Sipariş veririm inşallah max 10 güneSon söyleyeceklerin var mı? :D

Geri