Yardım Uzun Süreli Çalışmalar İçin Koltuk Önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,865
Beyler günde 8 9 saati aşkın ders çalışıyorum, masaya doğru eğilmekten boyun ve sırtım yanmaya başladı artık kambur olacağım diye korkuyorum. parası önemli değil yeter ki rahat edelim...

Sonradan anladım en kıral koltuğa bile otursam gene masaya eğilicem zaten :D

Beyler günde 8 9 saati aşkın ders çalışıyorum, masaya doğru eğilmekten boyun ve sırtım yanmaya başladı artık kambur olacağım diye korkuyorum. parası önemli değil yeter ki rahat edelim...
Koltuk yerine inip kalkan masa al para onemli degilse cok daha efektif

Hawk future kullaniyorum ilk basta sert ce hantal gelebilir ama alisinca cok rahat. Sabahtan aksama kadar oturdugumda bile rahatsiz etmiyor. Ek olarak arkadasin dedigi gibi yukseklik ayarli masa ile destekleyebilirsin butcen el veriyorsa.

Hawk future kullaniyorum ilk basta sert ce hantal gelebilir ama alisinca cok rahat. Sabahtan aksama kadar oturdugumda bile rahatsiz etmiyor. Ek olarak arkadasin dedigi gibi yukseklik ayarli masa ile destekleyebilirsin butcen el veriyorsa.
1.5 yıldır hawk future kullanıyorum. Aynı bütçede ofis koltuğu alınsa daha çok memnun eder.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 yıldır hawk future kullanıyorum. Aynı bütçede ofis koltuğu alınsa daha çok memnun eder.
Yapılı biriyseniz ( şişko ) ozaman işler değişir. Uzun boylu kilolu birisi için ideal olabilir

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapılı biriyseniz ( şişko ) ozaman işler değişir. Uzun boylu kilolu birisi için ideal olabilr.

2,5 yıldır future kullaniyorum. Bundan once ortalama ofis koltuklari kullanmistim daha rahat olur diye fakat benim acimdan hicte oyle olmadi ama future beni cok memnun etti cok rahat konforlu geliyor bana. Tabi dedigin gibi boy ve kilo etkiside var.

2,5 yıldır future kullaniyorum. Bundan once ortalama ofis koltuklari kullanmistim daha rahat olur diye fakat benim acimdan hicte oyle olmadi ama future beni cok memnun etti cok rahat konforlu geliyor bana. Tabi dedigin gibi boy ve kilo etkiside var.
Bence zaten en iyisi deneyip almak. Dik otururken bende memnunum ama özellikle yatirmaya başlayınca performansı düşüyor benim için

2023 Ekim ayında Hawk Fab V4 aldım halen kullanıyorum. Günde 10-12 saat oturuyorum hiç yormadı beni şu ana kadar.

Bence zaten en iyisi deneyip almak. Dik otururken bende memnunum ama özellikle yatirmaya başlayınca performansı düşüyor benim için
Deneyerek almakta yaniltabilir ben mesela future modelini deneyerek almaya kalksam almazdim. Bir kac gun cok sert hantal gelmisti iade etmeyi bile dusundum ama sonra asiri konforlu geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,594
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri